Paragraf kitap önerisi

DarkLegion3

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
434
arkadaşlar yeni nesil orta zor derecede bir paragraf kitabi önerir misiniz bu gün gittiğim yerde 400TL diye gördüm de :D

Paragrafım iyi ama cok uzun süredir çözmediğim için baya paslandım 345 gibi bir kitap olsa fena olmaz kolay orta zor gibi gelişen

paragrafın ritmi

3 Hafta önce Tonguç paragrafikS kitabını aldım. Çözüm süremde çok çok iyi düşüş sağladım. Sorular fazla uzun ama hem okuma hızını hemde anlama hızımı baya geliştirdi. Tavsiye ederim.

Paragrafın ritmi , sifir risk zor istiyorsan kronometre limit
hocam zor çözmek istiyorum normalde ama yavas yavas alıstırmam gerek kendimi 345 2024 varmıs onu düşünüyorum şuan
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

3 Hafta önce Tonguç paragrafikS kitabını aldım. Çözüm süremde çok çok iyi düşüş sağladım. Sorular fazla uzun ama hem okuma hızını hemde anlama hızımı baya geliştirdi. Tavsiye ederim.
Hocam paragrafarın coğunu doğru yapmak istiyorum belki ilerleyen tarihlerde onu alırım teşekkür ederim

hocam zor çözmek istiyorum normalde ama yavas yavas alıstırmam gerek kendimi 345 2024 varmıs onu düşünüyorum şuan

Hocam paragrafarın coğunu doğru yapmak istiyorum belki ilerleyen tarihlerde onu alırım teşekkür ederim
Tabii doğru olan o. Seviyenize göre kitap daha iyi olacaktır. Aklınızda bulunsun yani seçenek olarak değerlendirebilirsiniz.

Sıfır Risk Paragraf

limit kronometre

ama tavsiyem IQ paragraf
bence onlar en son çözülmeli uzun süre çözmemiş biri bunlardan başlarsa üzülür hele limit kronometre. konuya gelince sıfır risk öneririm orta-ortanın biraz üstü sayılır paragrafın iyiyse başlangıç için ideal.

bence onlar en son çözülmeli uzun süre çözmemiş biri bunlardan başlarsa üzülür hele limit kronometre. konuya gelince sıfır risk öneririm orta-ortanın biraz üstü sayılır paragrafın iyiyse başlangıç için ideal.
he sandım zor kaynak istiyor.

Geri