Blakeus

Son etkinlikler Mesajlar Mesajlarının Kategorileri Hakkında

• Blakeus
      Blakeus, 2k OLED 27inç Monitör Seçimi başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      Bu konu biraz kafamı kurcalar durumda, lg'nin kendi sitesinden aldım, ürünün tam ismi "LG UltraGear™ GX7 27-inç 240Hz OLED QHD Oyun Monitörü |27GX704A |...
    • Blakeus
      Blakeus, 2k OLED 27inç Monitör Seçimi başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      Yorumlarınız için teşekkürler, 800 lira fark vardı, Lg'yi sipariş ettim. Hayırlısı olsun artık 😅
    • Blakeus
      Blakeus, Monitör kategorisinde 2k OLED 27inç Monitör Seçimi başlıklı bir konu açtı.
      Merhaba aynı konudan çok defa açıldığının farkındayım. Fakat forumda her ürüne olumsuz yorum bulunduğu için karar verme noktasında problem yaşıyorum. Uwqhd...
    • Blakeus
      Blakeus, Mouse / Mousepad kategorisinde 7000 TL Bütçe Mouse + Klavye Önerisi başlıklı bir konu açtı.
      Merhaba, FPS rekabetçi oyun oynayan biri değilim. Daha çok singleplayer ve coop oynuyorum. Siyah renk bir sistemin var. 7000 -tl civarı bir bütçem var...
    • Blakeus
      Blakeus, Toplama PC Öneri ve Yorumlama başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      Selam, çok yetkin biri sayılmam, ama PSU tarafında corsair'in rm-e'leri Tier listlerde B olarak sınıflandırılmış. Daha iyisi benzer fiyata bulunabilir. Daha...
    • Blakeus
      Blakeus, Topladığım Sistem Mantıklı mı? başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      Çok teşekkür ediyorum, ssd'yi fırsat yakaladıkça yükselteceğim artık.
    • Blakeus
      Blakeus, Topladığım Sistem Mantıklı mı? başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      Hocam hepsi internet, işlemci, ram sıvı soğutma hala aldığım fiyattalar sanırım. Ekran kartını 3-4 gün önce öğlen saatlerinde kısa süreli n11/incehesap...
    • Blakeus
      Blakeus, Toplama Bilgisayar Tavsiye kategorisinde Topladığım Sistem Mantıklı mı? başlıklı bir konu açtı.
      Merhaba, bir süredir topluyorum, bazı noktalarda lükse kaçtım. Mantıklı mantıksız, değişmesi gerekir dediğiniz bir nokta var mıdır, yardımlarınızı...
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,244,989
Üyeler
204,580
Son üye
Yuncc
Geri