Toplama PC Öneri ve Yorumlama

Bearrr

80+
Reaksiyon skoru
0
Bütçe
120.000
Merhabalar 120k civarı bi sistem toplamayı planlıyorum Sizce bu bileşenlerden değişmem gereken yada sizce yanlış olan bir şey var mı?
Fikirlerinizi merak ediyorum şimdiden teşekkürler

AMD Ryzen 7 7800X3D

MSI MAG CoreLiquid A13 360

GIGABYTE B850M FORCE WF6E

ASUS PRIME Radeon RX 9070 XT 16GB

CORSAIR Vengeance RGB DDR5 32GB (2x16GB) 6000MHz CL36

Kingston NV3 1TB

CORSAIR 3500X + RM850e PSU Bundle

Selam, çok yetkin biri sayılmam, ama PSU tarafında corsair'in rm-e'leri Tier listlerde B olarak sınıflandırılmış. Daha iyisi benzer fiyata bulunabilir. Daha tuhafı, kasa E-atx seçilmiş, ama kart mikro-atx. Kasanın içinde çok küçük kalıp çirkin gözükebilir. Buildcores'tan toplayıp bakabilirsin. Ram'in aynı modelinin 48gb olanı 3-4 bin lira farkla satılıyor. Bakılabilir. Son olarak da SSD benzer fiyatlara daha iyi seçenekler var. Hayırlı olsun şimdiden.

Onun dışında iyi gördüm

ama parçaların attığım linktekilerle değiştir

Merhabalar 120k civarı bi sistem toplamayı planlıyorum Sizce bu bileşenlerden değişmem gereken yada sizce yanlış olan bir şey var mı?
Fikirlerinizi merak ediyorum şimdiden teşekkürler

AMD Ryzen 7 7800X3D

MSI MAG CoreLiquid A13 360

GIGABYTE B850M FORCE WF6E

ASUS PRIME Radeon RX 9070 XT 16GB

CORSAIR Vengeance RGB DDR5 32GB (2x16GB) 6000MHz CL36

Kingston NV3 1TB

CORSAIR 3500X + RM850e PSU Bundle
Güzel bileşenler mutlu eder

Onun dışında iyi gördüm

ama parçaların attığım linktekilerle değiştir
Amazondan almayı düşünüyorum taksit seçenekleri iyi olduğu için
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Selam, çok yetkin biri sayılmam, ama PSU tarafında corsair'in rm-e'leri Tier listlerde B olarak sınıflandırılmış. Daha iyisi benzer fiyata bulunabilir. Daha tuhafı, kasa E-atx seçilmiş, ama kart mikro-atx. Kasanın içinde çok küçük kalıp çirkin gözükebilir. Buildcores'tan toplayıp bakabilirsin. Ram'in aynı modelinin 48gb olanı 3-4 bin lira farkla satılıyor. Bakılabilir. Son olarak da SSD benzer fiyatlara daha iyi seçenekler var. Hayırlı olsun şimdiden.
Öneri içim teşekkürler bende pek bilgili değilim fakat bazı forumlard ram 2x16 daha iyi gibi gördüm
Psu ise kasa ile bundle olarak satılıyor öyle almak daha mantıklı geldi
Belkide ayrı ayrı almalıyım🙏

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,240,475
Üyeler
203,154
Son üye
Beyonder