Bu sistem Nasıl alınır mı

Reaksiyon skoru
3
Ana kart yükseltme yapacağım

GIGABYTE B760M DS3H DDR4 5333MHz(OC) DDR4 Soket 1700 M.2 HDMI mATX Anakart​

Ve 1 tb yapacağım
Yani 24bin falan olur tavsiye nasıl

Bu sistem nasıl alınabilir mi
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Ve 1 tb yapacağım

Ve 1 tb yapacağım

Da arşivi sistemi geliyor istersen onu bekle

hocam sistemde ayri ayri toplama ile boyle cok bir fark yok ssdyi 1tb ile ve anakarti b760 ile degisince teker teker toplamada 400 tl gibi bir fark oluyor ama bence donanim arsivi sistemide bekleyebilirsin senin kararin

ekran kartida sığar hocam sıkıntı çıkmaz

hocam sistemde ayri ayri toplama ile boyle cok bir fark yok ssdyi 1tb ile ve anakarti b760 ile degisince teker teker toplamada 400 TL gibi bir fark oluyor ama bence donanim arsivi sistemide bekleyebilirsin senin kararin

Ben hesapladım da 1 hafta önce 27-28 bin civarı geliyor eğer alınıyor diyorsan alacağım monitör işi tamam çünkü 165hz 1ms Asus IPS aldım

hocam sistemde ayri ayri toplama ile boyle cok bir fark yok ssdyi 1tb ile ve anakarti b760 ile degisince teker teker toplamada 400 TL gibi bir fark oluyor ama bence donanim arsivi sistemide bekleyebilirsin senin kararin

Anakart değişmek zorunda kalıyorum çünkü 2 tane M2. Olsun 1 tane daha var bende o yüzden

Ben hesapladım da 1 hafta önce 27-28 bin civarı geliyor eğer alınıyor diyorsan alacağım monitör işi tamam çünkü 165hz 1ms Asus IPS aldım

Anakart değişmek zorunda kalıyorum çünkü 2 tane M2. Olsun 1 tane daha var bende o yüzden
ben az once hesapladim 24,851 tl geldi bilemiyorum belki ben yanlis yapmisimdir. DA sistemde bekleyebilirsin ama yok ben risk almak istemiyorum diyorsan bunuda alabilirsin. Bu arada bütçen ne kadar ?

25 zor çıkarım ama 20-23 falan bütçem

ben az once hesapladim 24,851 TL geldi bilemiyorum belki ben yanlis yapmisimdir. DA sistemde bekleyebilirsin ama yok ben risk almak istemiyorum diyorsan bunuda alabilirsin. Bu arada bütçen ne kadar ?
Bı bende hesap yapayım tekrar

ozur dilerim hocam benim hesap yanlismis 4060 ti yerine 4060'a bakmışım çok özür dilerim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,211,769
Üyeler
195,724
Son üye
scoras
Geri