Dişi dilinin altına koy, koş hastaneyeyardım edin okulda arkadaşım dişime yanlışlıkla yumruk attı 7 saat önce oldu alt dişlerden biri çıktı yardım edin lütfen yetişin paramedik doktor diş hekimi vs olanlar veya tıbbi bilgisi olanlar yardımcı olabilir mi yardım edin
Dirseği yanlışlıkla çarptı falan dersin ne alaka yani niye inanmasınYapamam yaparsam annem hocaya söyler ve arkadaşımın tüm okul hayatı biter ve yanlışlıkla yaptı
Velet gibi konuşma da koş hastaneye dişin ölmeden geri yerine koysunlar, sağlığından önemli değil. Sen şikayetçi olmadıktan sonra da bir şey olmaz.Yapamam yaparsam annem hocaya söyler ve arkadaşımın tüm okul hayatı biter ve yanlışlıkla yaptı
yaş kaçHocam dişim düştü
Malesef tükürdüm hocamVelet gibi konuşma da koş hastaneye dişin ölmeden geri yerine koysunlar, sağlığından önemli değil. Sen şikayetçi olmadıktan sonra da bir şey olmaz.
Hocam yaş 13yaş kaç
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
süt dişidir daha bir şey olmaz![]()
![]()
Annem baya hassas biri söylersem arkadaşımın ağzını burnunu kırarDirseği yanlışlıkla çarptı falan dersin ne alaka yani niye inanmasın
kanka dişin yerinden çıktı diye bir şey yok kol ya da omuz değil mi şaka mı yapıyorsun troll konu falan mı. eve gidiceksin diyeceksin ki anne dişim kırıldı, o da seni dişçiye götürüp implant yaptırtacakMalesef tükürdüm hocam
Hocam yaş 13
Annem baya hassas biri