Steelseries Arctis Nova 4 Yüksek ses sorunu

Reaksiyon skoru
12
Öncelikle herkese selam. Yaklaşık 1 aydan beri kullandığım Steelseries Arctis Nova 4 Wireless kulaklığımla alakalı yüksek ses problemi yaşıyorum. Bilgisayarla birlikte kulaklığımı da açtığımda kulaklıktan gelen ses seviyesi haddinden yüksek oluyor. Fakat kulaklığı açık bırakıp bilgisayarı yeniden başlattığımda ses seviyesi normale dönüyor. Problemin kaynağını bilip ve çözmeme yardımcı olmaya çalışan herkese şimdiden çok teşekkür ederim. İyi forumlar :)

Nova 7 var aynısı bende de oluyor, hatta o ses yüksek oluyor dediğiniz zaman, sağ alttaki windows ses kontrolcüsü ne kadar kısılsa da işe yaramıyor. Ben de anlamadım niye :D

Sizce de çok rahatsız edici değil mi hocam. Her seferinde pc yi yeniden başlatmaktan gerçekten yıldım :D

Merhaba, gg uygulamasındaki volume limiter açık mı? Ayrıca kulaklıktan dep ses geliyor mu, elimi sol kulaklık tarafına götürdüğümde sinyal sesleri geliyor hatta bazı noktalarda ses fazla şekilde yoğunlaşıyor. Sizde aynı sorun mevcut mu fark ettiniz mi?

Merhaba aynı sorundan bende muzdaribim ve bunla alakalı konu başlığıda açtım. Çözümü bulabildeyseniz paylaşırmısınız.

Merhaba, gg uygulamasındaki volume limiter açık mı? Ayrıca kulaklıktan dep ses geliyor mu, elimi sol kulaklık tarafına götürdüğümde sinyal sesleri geliyor hatta bazı noktalarda ses fazla şekilde yoğunlaşıyor. Sizde aynı sorun mevcut mu fark ettiniz mi?
Merhaba. Evet volume limiter açık. Söylediğiniz problemlerin hiç biriyle karşılaşmadım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Merhaba aynı sorundan bende muzdaribim ve bunla alakalı konu başlığıda açtım. Çözümü bulabildeyseniz paylaşırmısınız.
Maalesef. Hala arayış içerisindeyim :(

iade edip önerdiğim kulaklığı alma şansınız varmı

iade edip önerdiğim kulaklığı alma şansınız varmı
İade için artık çok geç. Zaten Cloud 2 ile de aynı klasmanda değil bu kulaklık ama yine de teşekkür ederim

Öncelikle herkese selam. Yaklaşık 1 aydan beri kullandığım Steelseries Arctis Nova 4 Wireless kulaklığımla alakalı yüksek ses problemi yaşıyorum. Bilgisayarla birlikte kulaklığımı da açtığımda kulaklıktan gelen ses seviyesi haddinden yüksek oluyor. Fakat kulaklığı açık bırakıp bilgisayarı yeniden başlattığımda ses seviyesi normale dönüyor. Problemin kaynağını bilip ve çözmeme yardımcı olmaya çalışan herkese şimdiden çok teşekkür ederim. İyi forumlar :)
NEDEN STEELSERİES VE LOGİTECH KULAKLIKLARDA HGEP SORUN OLUYOR

NEDEN STEELSERİES VE LOGİTECH KULAKLIKLARDA HGEP SORUN OLUYOR
Aslında bu büyük bir sorun değil ama belli bi yerden sonra can sıkıcı hale geliyor. Sesin normal seviyeye dönmesi için ya bilgisayarı yeniden başlatmam gerekiyor ya da kulaklık dongle ını çıkarıp takmam gerekiyor.

gg yazılımına bakın gain açıkmı. usb alıcıyı söktak yapın sorun varmı yokmu. usb portunu değiştirin. belki pc portlara fazla akım veriyo alıcı fazla veri gönderiyo.

gg yazılımına bakın gain açıkmı. usb alıcıyı söktak yapın sorun varmı yokmu. usb portunu değiştirin. belki pc portlara fazla akım veriyo alıcı fazla veri gönderiyo.
Volume boost kapalı. USB alıcısnı sök tak yaptığımda ya da pc yi yeniden başlattığımda sorun zaten çözülüyor. Önemli olan bu problemin hiç başlamaması. Geriye bir tek usb portu değiştirmek kalıyor onu da deneyeceğim teşekkür ederim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,161,334
Üyeler
184,431
Son üye
charlesleclerc16
Geri