Neler Yeni

SteelSeries Arctis Nova 7 Wireless Kendi Kendine Ses Kısılması Sorunu

Keenact

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Murat Kılıç
Merhabalar ,

SteelSeries Arctis Nova 7 Wireless oyuncu kulaklığımla beraber oyun oynadığımda ayarların aynı olmasına rağmen bazı zamanlar sesi yüksek, bazı zamanlar ise sesi sanki filtreliyormuş gibi ses duyuyorum.

Sizlere örnek vermem gerekirse GG ayarlarım aynı olmasına rağmen 38 ses seviyesi bana yetiyorken bazen kulaklığı açtığımda 70 seviyesi bile bana yetmiyor. (Kulaklıklığı işim bittip, bir süre sonra yeniden açtığımda bu bazen sorunu görüyorum)

Engine ayarlarından ses limitleyiciyi kaldırdım. Sizlerin bildiği bazen kulaklığı açtığımda aktif olan bazen olmayan bir ses filtresi var mıdır ? Veya bu sorunu nasıl çözerim.

Lost_Dragon

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
963
İsim
Göksel Gündüz
Şunu bir dene.

Masaüstünde saatin olduğu yerde hoparlör simgesi var. Ona sağ tıkla ses efektini seç.

Screenshot_1.jpg

Açılan ses sekmesinde iletişimi seç. En altta hiç bir şey yapma seçeneğini uygula ve çık.

Screenshot_2.jpg

Keenact

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Murat Kılıç
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bunu deneyeceğim %80 azalttaymış sorun tekrarlanırsa buraya yazarım.Teşekkürler

Keenact

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Murat Kılıç
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Merhabalar sorunla bugün yeniden karşılaştım. Normal oyun oynuyordum ses konusunda herhangi bir sıkıntı yoktu evde elektrikler gitti bilgisayarı yeniden açtığımda ses seviyesi önceki ile aynı olmasına rağmen yukarıda bahsettiğim olay oldu.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bilgisayarı ilk açıp kapattığımda değil bir süre sonra açıp kapattığımda yine kendi kendine düzeldi

Son düzenleme:
Top Bottom