max 6000 kask önerisi

SELTAED

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
241
full kapalı çene açılmayan kask önerir misiniz limit 6000 tl pek kaskdan anlamam

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

geçen paylaşmıştım stoğa gelmiş 1 adet daha.
knk stok yok bedenimde

buarada motor 250 sr yazmayı unutmuşum

@Skynel
sana gayet güzel önerilerde bulunacağını düşünüyorum.

yazdım aktif olursa bakar inşallah
şu an uyuyordur o kendisi yakın arkadaşım olur, sabaha bakmış olur muhtemelen. ben bulursam güzel bir kask atarım buraya şimdi.

knk stok yok bedenimde

buarada motor 250 sr yazmayı unutmuşum
nolan , scorpion, bell, caberg

bu markalar bütçen dahilinde bulabileceğin markalar polikarbon yani termoplastik bulabilirsin fiber vb falan bütçenin üstünde kalıyor.

kask alırken motor tarzına uygun seçim yap. naked ise naked kasklar racing ise racing için özel aerodinamiğe sahip kasklar vb. şu şu model demiyorum prensip gereği ( fiber kabuk harici öneride bulunmuyorum ) sadece marka veriyorum geri kalan araştırmayı sen yap.

şu an uyuyordur o kendisi yakın arkadaşım olur, sabaha bakmış olur muhtemelen. ben bulursam güzel bir kask atarım buraya şimdi.
ekipmancıda çalışıyomuş galiba

nolan , scorpion, bell, caberg

bu markalar bütçen dahilinde bulabileceğin markalar polikarbon yani termoplastik bulabilirsin fiber vb falan bütçenin üstünde kalıyor.

kask alırken motor tarzına uygun seçim yap. naked ise naked kasklar racing ise racing için özel aerodinamiğe sahip kasklar vb. şu şu model demiyorum prensip gereği ( fiber kabuk harici öneride bulunmuyorum ) sadece marka veriyorum geri kalan araştırmayı sen yap.
böyle bir kask buldum sizce nasıl

beden neydi bu arada? hiç bir kaskı denedin mi?

evet
hocam şuan mt targo shell kullanıyorum l beden

bunu buldum güzele benziyor, givi iyi markadır üzmez. ama yine de @Skynel daha iyi önerilerde bulunur diye düşünüyorum. bunları bir kenara not al kendisine ulaşınca atarsın.

givi'de olur italyan markası fena kask üretmiyor ( modeline göre kastım. her givi marka kask alınmaz. )

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,190,092
Üyeler
188,876
Son üye
Toeman
Geri