Bedava steam bakiyesi

Reaksiyon skoru
14
Bütçe
5
Selam arkadaşlar bildiğiniz gibi steam tlden çekiliyor ve ben ailem izin vermediği için oyun alamıyorum bana bedava steam bakiyesi veren bir site önerir misiniz? ?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

bütçeyi yanlışıkla koydum

Selam arkadaşlar bildiğiniz gibi steam tlden çekiliyor ve ben ailem izin vermediği için oyun alamıyorum bana bedava steam bakiyesi veren bir site önerir misiniz? ?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

bütçeyi yanlışıkla koydum
Maalesef öyle bir site yok, bedavaya iş yapılmaz ancak cs seçkin hesabın varsa veya daha önceden steam üzerinden oyun aldıysan steam koleksiyon kartlarını veya cs üzerinden(seçkin hesap olması şartıyla) düşürdüğün kasalardan bakiye kasabilirsin.

Bedava köprü var satılık ama kdv ödemen lazım.

Maalesef öyle bir site yok, bedavaya iş yapılmaz ancak cs seçkin hesabın varsa veya daha önceden steam üzerinden oyun aldıysan steam koleksiyon kartlarını veya cs üzerinden(seçkin hesap olması şartıyla) düşürdüğün kasalardan bakiye kasabilirsin.
malesef seçkinimde yok :(

bu konuyu açarken gerçekten böyle bişey olabileceğini düşündün mü? inanarak mı açtın yani

isim vermicem ama bedava bakiye veren bunlarla kumar oynamanı sağlayan siteler var eğer paranı katlarsan hesabına çekebilirsin şu tüm yayıncıların oynadığı dragon lore falan çıkarığı siteden bahsetmiyorum o zaman kaybı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,208,812
Üyeler
194,665
Son üye
OldPennyWise
Geri