MuratTheFounderOfGariban
80+ Titanium
- Reaksiyon skoru
- 12,239
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Tüm A320 anakartlarda xmp var raminiz destekliyorsa sorun olmazyorumlarda xmp yokmuş yazıyordu doğru mu acaba
Tüm A320 anakartlarda xmp var raminiz destekliyorsa sorun olmazyorumlarda xmp yokmuş yazıyordu doğru mu acaba
Anakartı geçen ay aldım. XMP desteği yok. Biostan manuel olarak CL11-12-12-13-22-39 değerlerini seçerek CL 16-18-18-39-59 değerlerini elde edebildimBu fiyata alabileceğiniz hem en ucuz hem de en iyi AM4 A320 chipsetli anakart. A320lerde m2 slotu genelde yüksek anakartlarda olur fakat bu kartta mevcut. Markayı duymamış olabilirsiniz ben de ilk defa alıp kullandım çinli fakat köklü bir marka. Faz değerleri yeterli ve a320 için epeyde 38 puan alıp msı vesaire bir çok markayı geride bırakmış. Ucuz sistem dizmek için tercih edilebilecek bir kart kalitesinden ve fiyatından memnun kaldım.
Normalde kartın fiyatı 1663 TL, Tık hızı kuponlarından 1500 TL üstü 150 TL kuponu alıp 1500e düşürebilirsiniz. Ayrıca sonrasında nays ile alıp %10 cashback ile 150 tlde ordan alıp 1350 TL'ye getirebilirsiniz.
![]()
Huananzhi A320-D4 DDR4 M.2 Hdmı + Vga Matx Anakart Fiyatları ve Özellikleri
Huananzhi A320-D4 DDR4 M.2 Hdmı + Vga Matx Anakart en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları en ucuz fiyatlarla n11.com'da. Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın al.www.n11.com
XMP a320lerin hepsinde vardı fakat adı değişebiliyor karttan karta ben detaylı bakmadığım için bilmiyorum bakarım eve gidince. Anakartın zaten 3200mhz ram desteği var bios ile vs uğraşılacak çok bir hususu yok. 2. El a320lere baktınız mı bilmiyorum fakat bu fiyat bandında olanların hiçbiri bu kart kadar dolu değil. Ramtech'in kendisi ile bizzat konuştum 5xxx ready bios ile yolluyorlar kartları. Fan hızı ayarı her anakartta da mevcut değil ayrıca. USB olayını ben yaşamadım kasanızdan kaynaklı bir kısa devre veya farklı bir durumdan kaynaklı olabilir.Anakartı geçen ay aldım. XMP desteği yok. Biostan manuel olarak CL11-12-12-13-22-39 değerlerini seçerek CL 16-18-18-39-59 değerlerini elde edebildimnormalde ne CL seçersen onu uygulamalı ama olmuyor. 2 gün stabil değer yakalamaya çalıştım deneme yanılma ile. saçmalığın daniskası yani. Bios 2005-2006'daki mavi beyaz arayüze sahip. Buna para vermektense 2. El markalı bir A320 almanızı tavsiye ederim. 5000 serisi destek olması lazım ama nasıl bios güncellenir bilemiyorum çünkü biosta değil güncelleme sekmesi, fan hızı ayarı bile yok. Ayrıca uzay montajda arka usb 2.0'lar sorunsuz çalışırken kasaya montajlayıp kasanın ön 2.0 portlarını bağladığınızda bazen hem kasanın hem kendisinin usb 2.0'ları çalışmıyor. Sisteme reset Atınca düzeliyor.
Yorumlarda XMP yok diyen de benim zaten![]()
Turbox anakart gibi elde patlar gibi hocam ?Bu fiyata alabileceğiniz hem en ucuz hem de en iyi AM4 A320 chipsetli anakart. A320lerde m2 slotu genelde yüksek anakartlarda olur fakat bu kartta mevcut. Markayı duymamış olabilirsiniz ben de ilk defa alıp kullandım çinli fakat köklü bir marka. Faz değerleri yeterli ve a320 için epeyde 38 puan alıp msı vesaire bir çok markayı geride bırakmış. Ucuz sistem dizmek için tercih edilebilecek bir kart kalitesinden ve fiyatından memnun kaldım.
Normalde kartın fiyatı 1663 TL, Tık hızı kuponlarından 1500 TL üstü 150 TL kuponu alıp 1500e düşürebilirsiniz. Ayrıca sonrasında nays ile alıp %10 cashback ile 150 tlde ordan alıp 1350 TL'ye getirebilirsiniz.
![]()
Huananzhi A320-D4 DDR4 M.2 Hdmı + Vga Matx Anakart Fiyatları ve Özellikleri
Huananzhi A320-D4 DDR4 M.2 Hdmı + Vga Matx Anakart en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları en ucuz fiyatlarla n11.com'da. Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın al.www.n11.com
Huananzhi çin menşeili olabilir ama köklü bir marka fiyatına göre vaadettikleri de gayet iyi. Turbox gibi boş kart değil yani. 4x2 pin besleme m2 ssd desteği rakiplerine göre daha iyi faz değerleri vs vs.Turbox anakart gibi elde patlar gibi hocam ?
Turbox ile aynı mantık zaten bir farkı yok.Turbox anakart gibi elde patlar gibi hocam ?
Valla alt üst ettim, hicbir yerinde XMP yok. Siz de bir bakın isterseniz ancak gözümden kaçtığını sanmıyorum. Ayrıca daha gecen hafta 1300'e sıfır A320m-a pro aldım bi arkadaştan. 1400'e 2. El b450 vardı almadım 2 saat önceXMP a320lerin hepsinde vardı fakat adı değişebiliyor karttan karta ben detaylı bakmadığım için bilmiyorum bakarım eve gidince. Anakartın zaten 3200mhz ram desteği var bios ile vs uğraşılacak çok bir hususu yok. 2. El a320lere baktınız mı bilmiyorum fakat bu fiyat bandında olanların hiçbiri bu kart kadar dolu değil. Ramtech'in kendisi ile bizzat konuştum 5xxx ready bios ile yolluyorlar kartları. Fan hızı ayarı her anakartta da mevcut değil ayrıca. USB olayını ben yaşamadım kasanızdan kaynaklı bir kısa devre veya farklı bir durumdan kaynaklı olabilir.
1400e olan anakarti ben satıyordum b450m k idi hatta eğer benim ilanı gördüysen ayrıca a320 m a pro çok kötü bir kart kıyaslamak yanlış olur gerçekten. Colorful bu markadan önce alınabilecek en ucuz a320 idi 0 olarak ama bosun da boşu bir kart. B450 2. El fiyatları sifirina yakın artık istisnai durumlar dışında bulunmuyorValla alt üst ettim, hicbir yerinde XMP yok. Siz de bir bakın isterseniz ancak gözümden kaçtığını sanmıyorum. Ayrıca daha gecen hafta 1300'e sıfır A320m-a pro aldım bi arkadaştan. 1400'e 2. El b450 vardı almadım 2 saat önceyani istenirse bu rakamlara rahat bulunur diye düşünüyorum.
Usb muhabbeti uzay montajda da var ya, şimdi kurdum m2 ssd test etmek icin, yine görmüyor usb'leri
O kasaya Colorful A320 taktım sorunsuz çalışıyor. Colorful da ayrı bi rezildi![]()
Yok benim gördüğüm MSİ idi. Mosfet VRM işine girersek A320M-A Pro bundan zayıf kalır ama normal standart bir kullanıcı için RAM işini yapmak işkence olur. Yine de tercih meselesi. Ben uyarımı yapayım da alacak kişiye1400e olan anakarti ben satıyordum b450m k idi hatta eğer benim ilanı gördüysen ayrıca a320 m a pro çok kötü bir kart kıyaslamak yanlış olur gerçekten. Colorful bu markadan önce alınabilecek en ucuz a320 idi 0 olarak ama bosun da boşu bir kart. B450 2. El fiyatları sifirina yakın artık istisnai durumlar dışında bulunmuyor
Tabii kullanıcıdan duymak tabii ki daha mantıklı ben de kullanıcı olarak önerip yorum yapmıştım. Ben 3000mhz yapınca ayar yapmadan kullanabilmiştim bir sorun yaşamamıştım diye hatırlıyorum sizin taktıklarınız kaç mhz idi? Ayrıca sadece mosfet vrm'in yanı sıra m2 ssd slotu da ayrıca avantaj. 500 TL'ye DRAMli Kioxia LRC de alınabiliyor DRAM bulunmayan berbat sata ssdler de alınabiliyor. Uzun kullanımda özellikle yüksek bir işlemci ile kullanılacaksa sorun çıkarmama olasılığı da daha yüksek olacaktır diye düşünüyorumYok benim gördüğüm MSİ idi. Mosfet VRM işine girersek A320M-A Pro bundan zayıf kalır ama normal standart bir kullanıcı için RAM işini yapmak işkence olur. Yine de tercih meselesi. Ben uyarımı yapayım da alacak kişiyegerisi alana kalmış.
2666, 3000, 3200 çeşit çeşit RAM denedimTabii kullanıcıdan duymak tabii ki daha mantıklı ben de kullanıcı olarak önerip yorum yapmıştım. Ben 3000mhz yapınca ayar yapmadan kullanabilmiştim bir sorun yaşamamıştım diye hatırlıyorum sizin taktıklarınız kaç mhz idi? Ayrıca sadece mosfet vrm'in yanı sıra m2 ssd slotu da ayrıca avantaj. 500 TL'ye DRAMli Kioxia LRC de alınabiliyor DRAM bulunmayan berbat sata ssdler de alınabiliyor. Uzun kullanımda özellikle yüksek bir işlemci ile kullanılacaksa sorun çıkarmama olasılığı da daha yüksek olacaktır diye düşünüyorum
Sizin bahtınız karaymış D: tek slot mu çift slot mu denediniz?2666, 3000, 3200 çeşit çeşit RAM denedim![]()