Matt Murdock
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 5,536
Kuponu olan yok mu la
Doğru biz uzaydan geldik bilmiyoruz. Ulan varya ağzımı bozdurcan. Boykotu şuan uygulayacaksın. Bu saatten sonra almayacaksın. Yemeyeceksin. İçmeyeceksin. Giymeyeceksin. Yerli ürün kullanacaksın. Senin gibileri ne anlar. Windows kullanmaymış artist üç beş cümlesiyle ahkam kesiyor.yukarda ki yazımı popup olarak foruma girenlere göstermek lazım aslında daha detaylı yazardım da üşeniyorum![]()
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
şu cümleleri yazarken bile microsoft'un israilli hissedarlarına para kazandırman ?Doğru biz uzaydan geldik bilmiyoruz. Ulan varya ağzımı bozdurcan. Boykotu şuan uygulayacaksın. Bu saatten sonra almayacaksın. Yemeyeceksin. İçmeyeceksin. Giymeyeceksin. Yerli ürün kullanacaksın. Senin gibileri ne anlar. Windows kullanmaymış artist üç beş cümlesiyle ahkam kesiyor.
Siz boykottan hiç bir şey anlamamışsınız. İşletim sistemi veya yazılımlar ne alaka kullanmak zorundasın şuanda. Gıda, giyim, akaryakıt olarak uygulawindows'u olanlar hemen linux'e geçsin çünkü microsoft israilin.görelim boykotunuzu turan gaya'lar sizi
Alıntıyı görüntüle
altta ki markaları da satın hesap makinasıyla foruma girersiniz artık
Alıntıyı görüntüle
xbox'u da sokakta kırıp videoya çekin. birde xbox gamepass'ı iptal bi zahmet. hadi abicim.
Boykot Edenlerde Kendi Ceplerinden Çıkıyor Serbest Piyasa Herkes istediğini alabilir.Siz boykottan hiç bir şey anlamamışsınız. İşletim sistemi veya yazılımlar ne alaka kullanmak zorundasın şuanda. Gıda, giyim, akaryakıt olarak uygula
yemek zorunda değilsin ? giymek zorunda değilsin içmekte zorunda değilsin ? noldu ? namlunun ucunu sana böyle çevirirler işte (!)Siz boykottan hiç bir şey anlamamışsınız. İşletim sistemi veya yazılımlar ne alaka kullanmak zorundasın şuanda. Gıda, giyim, akaryakıt olarak uygula
Senin gibi şeytanın hizmetkârı değilim hiç olmazsa. Sen bütün yahudi ürünleri al kullan soyunda var zaten senin yahudilikşu cümleleri yazarken bile microsoft'un israilli hissedarlarına para kazandırman ?
çakma hümanist seni.
Olayin Filistin'e gitmedi ne kadar saçma baştaki insan Türkiye'de coca cola fabrikasi açsın oy verin sonra Filistin diyin gülüyorum burda haykıra haykira
Şeytanın hizmetkarı vay vay laflara bak 3 kelime biliyor ateş yakıyor....Senin gibi şeytanın hizmetkârı değilim hiç olmazsa. Sen bütün yahudi ürünleri al kullan soyunda var zaten senin yahudilik
İsrail mali knksAlıntıyı görüntüle
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Şeytanın hizmetkarı vay vay laflara bak 3 kelime biliyor ateş yakıyor....![]()
şimdi aklımda deli sorular. biz aldığımız kolaları pardon low ıq'lar aldığı kolaları yere döküp protesto edince bu fabrikada çalışan işçilerin emeklerine saygısızlık yapmış olmuyor muyuz ?İsrail mali knks