Neler Yeni

🔥İndirim Milka oreo bar tanesi 7 TL çök çök çökkk!!!

Matt Murdock

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,735
İsim
Oğuz
Kuponu olan yok mu la

misemise

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
168
İsim
Mert Ketenoğlu
yukarda ki yazımı popup olarak foruma girenlere göstermek lazım aslında daha detaylı yazardım da üşeniyorum :kekw: :kekw:
Mesaj otomatik birleştirildi:
Doğru biz uzaydan geldik bilmiyoruz. Ulan varya ağzımı bozdurcan. Boykotu şuan uygulayacaksın. Bu saatten sonra almayacaksın. Yemeyeceksin. İçmeyeceksin. Giymeyeceksin. Yerli ürün kullanacaksın. Senin gibileri ne anlar. Windows kullanmaymış artist üç beş cümlesiyle ahkam kesiyor.

GirayHan

80+ Platinum
Doğru biz uzaydan geldik bilmiyoruz. Ulan varya ağzımı bozdurcan. Boykotu şuan uygulayacaksın. Bu saatten sonra almayacaksın. Yemeyeceksin. İçmeyeceksin. Giymeyeceksin. Yerli ürün kullanacaksın. Senin gibileri ne anlar. Windows kullanmaymış artist üç beş cümlesiyle ahkam kesiyor.
şu cümleleri yazarken bile microsoft'un israilli hissedarlarına para kazandırman ? :kekw:

çakma hümanist seni.

misemise

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
168
İsim
Mert Ketenoğlu
windows'u olanlar hemen linux'e geçsin çünkü microsoft israilin. :kekw: görelim boykotunuzu turan gaya'lar sizi

Alıntıyı görüntüle

altta ki markaları da satın hesap makinasıyla foruma girersiniz artık

Alıntıyı görüntüle

xbox'u da sokakta kırıp videoya çekin. birde xbox gamepass'ı iptal bi zahmet. hadi abicim.
Siz boykottan hiç bir şey anlamamışsınız. İşletim sistemi veya yazılımlar ne alaka kullanmak zorundasın şuanda. Gıda, giyim, akaryakıt olarak uygula

AhmetCan-

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
186
İsim
Ahmet Can
Siz boykottan hiç bir şey anlamamışsınız. İşletim sistemi veya yazılımlar ne alaka kullanmak zorundasın şuanda. Gıda, giyim, akaryakıt olarak uygula
Boykot Edenlerde Kendi Ceplerinden Çıkıyor Serbest Piyasa Herkes istediğini alabilir.

GirayHan

80+ Platinum
yemek zorunda değilsin ? giymek zorunda değilsin içmekte zorunda değilsin ? noldu ? namlunun ucunu sana böyle çevirirler işte (!)

microsoft yazılımını da kullanmak zorunda değilsin ürünlerini de almak zorunda değilsin linux'e geç ? ama olmaz. burda show yapacaksın. mehmet ali erbil'in gençliği gibisiniz yemin ederim.

ARTIK FAN DEĞİLİM

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,389
İsim
Bilal Tepe
Olayin Filistin'e gitmedi ne kadar saçma baştaki insan Türkiye'de coca cola fabrikasi açsın oy verin sonra Filistin diyin gülüyorum burda haykıra haykira

GirayHan

80+ Platinum
Olayin Filistin'e gitmedi ne kadar saçma baştaki insan Türkiye'de coca cola fabrikasi açsın oy verin sonra Filistin diyin gülüyorum burda haykıra haykira
1699035992248.png

Mesaj otomatik birleştirildi:

Senin gibi şeytanın hizmetkârı değilim hiç olmazsa. Sen bütün yahudi ürünleri al kullan soyunda var zaten senin yahudilik
Şeytanın hizmetkarı vay vay laflara bak 3 kelime biliyor ateş yakıyor.... :kekw:

GirayHan

80+ Platinum
İsrail mali knks
şimdi aklımda deli sorular. biz aldığımız kolaları pardon low ıq'lar aldığı kolaları yere döküp protesto edince bu fabrikada çalışan işçilerin emeklerine saygısızlık yapmış olmuyor muyuz ? :D

Top Bottom