RTX 3060 12GB'li sistem alınır mı?

mestann

80+
Reaksiyon skoru
7
Merhaba,
Photoshop After Effect ve oyunlar için bu sistem yeterli olur mu?
Çok büyük işler yapmayacağım ama bir iş yaparken de kanser etsin istemiyorum.
Ayrıca 3060 da DLS 3 özelliği yok, oyunlarda FPS değeri nasıl olur acaba?
En basit örnek: RDR 2 ve Ghost Recon BreakPoint
Veya onun yerine bunu al diyebileceğiniz sistemleri de görmek isterim
IMG_20231103_203157.jpg

Ventus deneyimledim çok kötü bi model. Cyberpunkta yüksek ayarlar + dlss kalitede 80 dereceyi gördüm ne yazık ki..
2060 , 3050 , 3060ti , 3070 , 3070ti ını kullandım ventusun hepsi de ortalama 73 derece civarında çalışıyodu çok kötü mü bence değil biraz abartıyosunuz

Ventus deneyimledim çok kötü bi model. Cyberpunkta yüksek ayarlar + dlss kalitede 80 dereceyi gördüm ne yazık ki..
Yeri gelecek bilgisayar öğlen açılıp ertesi gün sabaha kadar hiç durmadan oyun ve diğer işler ile kullanılacak, ardından bir kaç saat kapalı kalıp tekrar 6 7 saat aralıksız çalışacak
Elimizde patlamasın😅

2060 , 3050 , 3060ti , 3070 , 3070ti ını kullandım ventusun hepsi de ortalama 73 derece civarında çalışıyodu çok kötü mü bence değil biraz abartıyosunuz
Abartmak mı? Kendi deneyimlerimi bizzat aktarıyorum istersen profilime girip bakabilirsin yakın zamanda bunu forumda konuştum, iade ettim ve başka model aldım

Abartmak mı? Kendi deneyimlerimi bizzat aktarıyorum istersen profilime girip bakabilirsin yakın zamanda bunu forumda konuştum, iade ettim ve başka model aldım
ben de kendi deneyimimi paylaşıyorum modeline kadar yazdım hangi kartla 80 gördün ? 4060 mı yine
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Yeri gelecek bilgisayar öğlen açılıp ertesi gün sabaha kadar hiç durmadan oyun ve diğer işler ile kullanılacak, ardından bir kaç saat kapalı kalıp tekrar 6 7 saat aralıksız çalışacak
Elimizde patlamasın😅

Şu sistem üstüne upgrade yapabilirsiniz 4060 , 3060 yerine çok daha mantıklı olur kasa psu için ek bütçe arttırmaya da gerek kalmaz psuyu msi 550w seçmeyi unutmayın

Son düzenleme:
ben de kendi deneyimimi paylaşıyorum modeline kadar yazdım hangi kartla 80 gördün ? 4060 mı yine
Evet 4060 ventus 2x. 78-80 dereceleri gördüğüm için forumda danıştım insanlara, iade ettim ve gaming x modelini aldım

Evet 4060 ventus 2x. 78-80 dereceleri gördüğüm için forumda danıştım insanlara, iade ettim ve gaming x modelini aldım
4060 gibi 100w çeken bi kartta gördüysen cidden bir sorun olabilir ama testlerde de 73 74 dereceyi çok rahat görüyor demekki yeni serilerinin soğutması çok daha kötü , kötü bir deneyim olmuş :/

Merhaba,
Alıntıyı görüntüle
Bu fiyata 4060 yok muydu alınmaz

4060 gibi 100w çeken bi kartta gördüysen cidden bir sorun olabilir ama testlerde de 73 74 dereceyi çok rahat görüyor demekki yeni serilerinin soğutması çok daha kötü , kötü bir deneyim olmuş :/
Maalesef kötü bi deneyim oldu. Amazon sağolsun hemen iade ettim, gaming x modelini aldım max 68 dereceyi gördüm. Ucuz etin yahnisi gerçekten yenmiyor, ventus soğutma açısından çok zayıf

Maalesef kötü bi deneyim oldu. Amazon sağolsun hemen iade ettim, gaming x modelini aldım max 68 dereceyi gördüm. Ucuz etin yahnisi gerçekten yenmiyor, ventus soğutöa açısından çok zayıf
Amazondan almanız iyi olmuş ben 4060tida bile 70 derece gören kart görmemiştim çok şaşırdım cidden

Merhaba,
Alıntıyı görüntüle

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,927
Üyeler
192,831
Son üye
Eymen1719