Yusufx
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 4,215
Hepsi dediğimle geçerli artık bütün yeni oyunlar için ekran kartı önemli çok güçlü olmasına gerek yok ama gerekliGas station olabilirmi
Hepsi dediğimle geçerli artık bütün yeni oyunlar için ekran kartı önemli çok güçlü olmasına gerek yok ama gerekliGas station olabilirmi
Benim laptop olduğu için ekran kartı değişmiyorHepsi dediğimle geçerli artık bütün yeni oyunlar için ekran kartı önemli çok güçlü olmasına gerek yok ama gerekli
O zaman kalite olarak düşük oyunlar oynaman lazım laptop daha sıkıntı zaten simulator cok lazımsa robloxda güzel kaliteli simülasyon yapıyorlar uzun zaman oldu girmeyeli amaBenim laptop olduğu için ekran kartı değişmiyor![]()
Roblox açılmıyor steamde başka öneriniz varmı simulator olmasada olur istek listemde assetto Corsa portal 2 Pro soccer online gibi oyunlar varO zaman kalite olarak düşük oyunlar oynaman lazım laptop daha sıkıntı zaten simulator cok lazımsa robloxda güzel kaliteli simülasyon yapıyorlar uzun zaman oldu girmeyeli ama
Roblox bile açılmıyorsa hiç bence o oyunlara bakmaRoblox açılmıyor steamde başka öneriniz varmı simulator olmasada olur istek listemde assetto Corsa portal 2 Pro soccer online gibi oyunlar var
Roblox Bugdan açılmıyor benim anladığım yani Euro truck simülatör felan oynanıyorRoblox bile açılmıyorsa hiç bence o oyunlara bakma
Robloxu Microsoft storeden indirdim tarayıcıdan indirsem belki açılırRoblox bile açılmıyorsa hiç bence o oyunlara bakma
Herkes tarayıcıdan indiriyorRoblox Bugdan açılmıyor benim anladığım yani Euro truck simülatör felan oynanıyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Robloxu Microsoft storeden indirdim tarayıcıdan indirsem belki açılır
Önceden kuzenimde vardı bilgisayar GTA 5 denemiş 30 FPS felan veriyormuşRoblox bile açılmıyorsa hiç bence o oyunlara bakma
Ne kadar önceden o bilgisayar açmaz ki artık gta5 falanRoblox Bugdan açılmıyor benim anladığım yani Euro truck simülatör felan oynanıyor
Robloxu Microsoft storeden indirdim tarayıcıdan indirsem belki açılır
Herkes tarayıcıdan indiriyor
Önceden kuzenimde vardı bilgisayar GTA 5 denemiş 30 FPS felan veriyormuş
Evet GTA açmaz ama şuan Euro truck simülatör oynanıyor robloxtan daha fazla sistem istiyorNe kadar önceden o bilgisayar açmaz ki artık gta5 falan
dostum sana tavsiyem win 10 pro dan win 10 home indirMerhaba benim sistemim:
İ5 3210M
GT 620M
4 GB ram
Windows 10 Pro
Sizce car for Salede kaç FPS alırım Steam dolara dönüşmeden oyun almak istiyorumda sizce kaç FPS alırım youtubede açan ve oynayan gördüm
Windows 10 Proda kalırsam sizce kaç FPS alırımdostum sana tavsiyem win 10 pro dan win 10 home indir
açmaz ki o pc den pek bir şey beklemeWindows 10 Proda kalırsam sizce kaç FPS alırım