Texture High halde bu görüntülerde hocam . MSAA full de sadece . Diğer geneli pek etki etmediği için high veya normal da bıraktım . Very high a çeksem sizce olur mu ? Özellikle online da daha da kötü oluyor görüntü gerek karakter kaplamaları olsun gerek araçlar ve yansımalar olsun böyle hepKaplama kalitesi düşük duruyor. Ben 4060ti ile daha iyi görüntü alıyordum
Benim ayarlarım her şey ultra msaa 4x yansıma kalitesi de 4x deydi galibaTexture High halde bu görüntülerde hocam . MSAA full de sadece . Diğer geneli pek etki etmediği için high veya normal da bıraktım . Very high a çeksem sizce olur mu ? Özellikle online da daha da kötü oluyor görüntü gerek karakter kaplamaları olsun gerek araçlar ve yansımalar olsun böyle hep
2 çözümü var;Özellikle gece grafiklerim çok kötü ve bulanık gözüküyor . Fullesem de düşürsem de aynı . Ne yapabilirim ?
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Gece ve gündüz halleri bu şekilde .r5 5600x oc ve 4070ti oc var .
Hemen deniyorum hocam.2 çözümü var;
- Grafik ayarlarından Tesellation ayarı oyuna ilk girişte buga girdiği için elle High yapıp tekrar Very High yapmak.
- Kalıcı çözüm Nvıdıa denetim masasına girip alttaki fotoda belirttiğim ayarı yap.
Bide oyunda herşeyi en yüksek ayara çekmen lazım.
Alıntıyı görüntüle