NeredeKonusu var
Nisan ayında değiliz özel bir zamanda değil trol değildir umarımJason Schreier tanıyorsanız sızdırılan bilgilerde akıla ilk gelen isim kendisi, Önümüzde ki 4 gün içerisinde GTA 6 nın duyurulacağını açıkladı kaynak Bloomberg.
Alıntıyı görüntüle
forum.donanimarsivi.com
forum.donanimarsivi.com
rockstarın doğum günü var aralıktaNisan ayında değiliz özel bir zamanda değil trol değildir umarım
Attigin konuda idda demiş bu ise haberadam konusu var deyince neden herkes nerde diye soruyor ki. adam yalan mı söyleyecek ?
Gta 6 Bu Hafta Duyurulacak (İddia)
Enis Kirazoğlunun alıntıladığı habere göre gta 6 bu hafta duyurulacak Aralık'ta ise de fragmanı yayımlanacak. https://x.com/EnisKirazoglu/status/1722140547471553005?s=20forum.donanimarsivi.com
🔥Grand Theft Auto VI'dan İlk Fragman Geldi Oyun İnanılmaz Gözüküyor🔥
bana gerçekçi gelmedi Rockstar bunun çok daha üstünde bir oyun yapar bence. düzenleme: lan o kadar şekil yaptık resmi doğrulama geldi. Umarım öyle olur hiç yakıştıramadım bende cyperpunk iyidir bundanforum.donanimarsivi.com
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
rockstarın doğum günü var aralıkta
Resmî bir haberAttigin konuda idda demiş bu ise haber
hiç umurumda değil valla ekran kartımda sıkıntı var zaten hikayeli oyun oynayamıyorumJason Schreier tanıyorsanız sızdırılan bilgilerde akıla ilk gelen isim kendisi, Önümüzde ki 4 gün içerisinde GTA 6 nın duyurulacağını açıkladı kaynak Bloomberg.
Alıntıyı görüntüle
adam konusu var deyince neden herkes nerde diye soruyor ki. adam yalan mı söyleyecek ?
Gta 6 Bu Hafta Duyurulacak (İddia)
Enis Kirazoğlunun alıntıladığı habere göre gta 6 bu hafta duyurulacak Aralık'ta ise de fragmanı yayımlanacak. https://x.com/EnisKirazoglu/status/1722140547471553005?s=20forum.donanimarsivi.com
🔥Grand Theft Auto VI'dan İlk Fragman Geldi Oyun İnanılmaz Gözüküyor🔥
bana gerçekçi gelmedi Rockstar bunun çok daha üstünde bir oyun yapar bence. düzenleme: lan o kadar şekil yaptık resmi doğrulama geldi. Umarım öyle olur hiç yakıştıramadım bende cyperpunk iyidir bundanforum.donanimarsivi.com
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
rockstarın doğum günü var aralıkta
resmi paylaşım mı ? rockstarın niye haberi yok ?Attigin konuda idda demiş bu ise haber
sıkıntı yok hocam sana karşı bir şey demedim zaten. birileri " konu açıldı "yazdığı zaman (her konu için geçerli) hep aynısı oluyor.Alıntıyı görüntüle
Hocam bu konu 2022 de açılıp manuel düzenlenmiş o yüzden karşıma çıkmadı sanırım.