Sizce Amd mi Nvidiamı ?

Reaksiyon skoru
108
Alacağım bilgisayarda hanisi takılı olacak bilemiyorum hem performans hem uzun ömür istiyorum sizce hangisi

biraz açık uçlu bir soru ama 6700xt daha güçlü

6700xt 4060'a nazaran çok daha kuvvetli bir kart fakat bu bütçelerde ikinci el olarak ya da hazır sistem olarak çok daha iyi seçenekler mevcut

6700xt 4060'a nazaran çok daha kuvvetli bir kart fakat bu bütçelerde ikinci el olarak ya da hazır sistem olarak çok daha iyi seçenekler mevcut

M2 ssd yi samsungla değiştirme yaptım sepette bekliyor

userbechmark testlerinde ortalma olarak nvidia daha performanslı görünüyor. vram 8 gb olması yeterli ise rtx 4060 derim.

Nvidia.

Ramleri de ışıklı YAP 186 lira farka hem 3600MHz.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Yeni çıkacak oyunları da hesaba katmak lazım

Neden
Driver sorunu yok.

sistem güzel alınabilir bu fiyata 2gün sonra donanım arşivi imzalı sistem de çıkacak ama

Valla reis amd kullandım iyi iyi ama Nvidia daha iyi bence driver güncellemeleri olsun fps arttırmalar olsun bence daha iyi

Alacağım bilgisayarda hanisi takılı olacak bilemiyorum hem performans hem uzun ömür istiyorum sizce hangisi

Nvidia veya amd diye bir şey olduğunu şahsen düşünmüyorum her şey fiyata bağlı eğer kendini bir veya iki ekran kartıyla kısıtlama bu iki markada senin babanın oğlu amaç fiyat dahilinde alabilceğinin en iyisi almak. Yani her şey fiyata bağlı

Her ikisi de güçlü kartlar üretiyor ama benim tercihim Nvidia tarafında olurdu şuan rx6600 im var ama yinede Nvidia candır

Bende amd var driver sorunu cart curt yaşamıyorum uzun suredir

Dlss3.0 felan diyosan nvidia, önemli değil diyosan amd

Geri