Neler Yeni

Sizce Amd mi Nvidiamı ?

quartle

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,939
İsim
1
Bende amd var driver sorunu cart curt yaşamıyorum uzun suredir
Mesaj otomatik birleştirildi:

Dlss3.0 felan diyosan nvidia, önemli değil diyosan amd
artık çok kalmadı driver sorunu yeni serilerde zaten

AhmetCan-

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
186
İsim
Ahmet Can
AMD Kullanıyorum Karta Under volt yaparak şuan sorunsuzca kullanıyorum Yaşamıyorum bende kaç gündür mavi ekran yedim sonunda ayar yaparak çözdüm Nvidia kart da kullandım AMD Kullanıcısı Olarak Nvidia Derim hocam

Sweyetsn

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
650
İsim
Arda
6700xt sistem aldım iade ettim yüksek fos rağmen her oyunda drop yiyordum nvidia aldim 4060 kafam rahat olsun diyorsan nvidia yoksa amd

AhmetCan-

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
186
İsim
Ahmet Can
6700xt sistem aldım iade ettim yüksek fos rağmen her oyunda drop yiyordum nvidia aldim 4060 kafam rahat olsun diyorsan nvidia yoksa amd
Kesinlikle En azından saçma sapan Driver sorunu olmuyor Bugün Driver denemekten Under volt yapmaktan ayar tutturmak yoruldum illet bir şey maalesef AMD Driver sorunları olmasa güzel

Erdox

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
386
İsim
Erdoğan Aktaş
6700xt kullanıyorum güncelleme geldiği dakika yaparım 1 kere tarayıcılar da donma vardı başka hiçbir sorun yaşamadım bana gore nvdia derim ama paran var ise kalkip ta 4060 tercih etmem 6700xt baba yani

Erdox

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
386
İsim
Erdoğan Aktaş
Valla 6-7 aydır kullanıyorum 1 kere drop yemedim fani değilim hatta renk ayarından dolayi nvidia seviyorum ama hiç drop yemedim

MamiKK

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,760
İsim
Muhammed
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartı, AnaKart, İşlemci
Kesinlikle En azından saçma sapan Driver sorunu olmuyor Bugün Driver denemekten Under volt yapmaktan ayar tutturmak yoruldum illet bir şey maalesef AMD Driver sorunları olmasa güzel
Biz niye yaşamıyoruz anlamıyorum, komik

Valla 6-7 aydır kullanıyorum 1 kere drop yemedim fani değilim hatta renk ayarından dolayi nvidia seviyorum ama hiç drop yemedim
O renk ayarını bende seviyorum ya amd bi getirmedi şöyle göz boyayan özellikler

Sweyetsn

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
650
İsim
Arda
Kimisine geliyor amd şans işi işte ondan diyorum

AhmetCan-

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
186
İsim
Ahmet Can
İlginç Şans işi AMD bakınca Driver da güncel Under volt yaparak çözüldü bakalım Mavi ekran yedim Her oyunda şuanda yok gibi

Sweyetsn

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
650
İsim
Arda

O renk ayarını bende seviyorum ya amd bi getirmedi şöyle göz boyayan özellikler
Hocam var ya iade edene kadar illalah ettim tovbeliyim amd almam daha düşmanımın başına gelmesin ya

İlginç Şans işi AMD bakınca Driver da güncel Under volt yaparak çözüldü bakalım Mavi ekran yedim Her oyunda şuanda yok gibi
Hocam umarım yaşamazsınız daha

Erdox

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
386
İsim
Erdoğan Aktaş
Valla kral undervolt felan bilmiyorum her güncelleme dakikasin da yaparim bir kere drop yaşamadım mavi ekran felan bilemiyorum

MamiKK

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,760
İsim
Muhammed
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartı, AnaKart, İşlemci
İlginç Şans işi AMD bakınca Under volt yaparak çözüldü bakalım Mavi ekran yedim Her oyunda şuanda yok gibi
2 yıldır imzadaki sistemim var, bir iki kere drop yaşadım ondada windows güncellemesi yapınca geçti

Hocam var ya iade edene kadar illalah ettim tovbeliyim amd almam daha düşmanımın başına gelmesin ya

Hocam umarım yaşamazsınız daha
Ne yaşamış olabilirsiniz ki bu kadar, biz niye yaşamıyoruz

Top Bottom