Sizce hangi RX6600 ?

Bence direkt MSI elendi sizce hangisi daha iyi ?
6600 için fiyatlar pahalı değil mi dual versiyonu 9500 mesela
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bence direkt MSI elendi sizce hangisi daha iyi ?
Bütçe varsa bunada bakabilirsin 4060ti tokatlayan bir kart

Son düzenleme:
Hocam ben aldığım zaman bu ekran kartını RTX4060'dan daha ucuzdu indirimde yakalamıştım. 7-8K ASUS ekran kartı aldım. Ve zaten o kadar ahım şahım bir bilgisayar almam alamam bütçem çok kısıtlıydı. Sistemi kendim topladım. Zaten yaşıma göre bu pc bana yeter de artar. altta sistemime bakabilirsiniz.
7-8k da bence uygun fiyat değil bu kart için ama yapacak bir şey yok hayırlı olsun.
Konuyu neden açtın o zaman merak ettim?

aynen bencede öyle.dual serisinden memnundum satana kadar. sapphire pulse için bir şey diyemeyeceğim bilmediğim için.
Hocam ben kullanıyorum soğutması f/p olarak falan gerçekten çok güzel. Nedense fiyatı ucuz geliyor bana görünce. Gerçekten rx 6600 çok güzel bir kart.

Hocam ben kullanıyorum soğutması f/p olarak falan gerçekten çok güzel. Nedense fiyatı ucuz geliyor bana görünce. Gerçekten rx 6600 çok güzel bir kart.
valla bende zamanında 2. elde 4000 liraya almıştım xt modelini canavar gibiydi.elime 3070 geçince arkadaşıma sattım

valla bende zamanında 2. elde 4000 liraya almıştım xt modelini canavar gibiydi.elime 3070 geçince arkadaşıma sattım
Hocam ben zamanında 2022de tam olarak kaç hatırlamıyorum ama 0 3900 gibi bir fiyata almıştım galiba o zamanlar gtx 1650 ile aynı fiyattaydı. Her oyunda ikiye katlıyor şimdi.

RX6600 XT alacaktım bütçemi aştı ahhh. 1080Ti 'dan bile çoğu oyunda fazla fps veriyor. Harika karttı be.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,868
Üyeler
184,065
Son üye
sem1hs
Geri