Msı g274Qpf ölü piksel

Reaksiyon skoru
78
Hepsi buradadan aldigim monitor 1 adet ölü piksel çiktı sadece siyah ekranda beyaz piksel gözüküyor iade edebilirmiyim ediliyormu

14 gün içerisinde direkt iade edebilirsin, beğenmedim de geç ölü pixel karıştırma.

Hepsi buradadan aldigim monitor 1 adet ölü piksel çiktı sadece siyah ekranda beyaz piksel gözüküyor iade edebilirmiyim ediliyormu
hocam ölü piksel v.s belirtmeden direkt 14günlük iade hakkınızı kullanmak istediğinizi, neden iade etmek istiyorsunuz sorusuna da renk skalasını, parlaklığı gözümü rahatsız etti farklı modellere bakacağım dersiniz. İşin içine ölü piksel soktuğunuz an direkt servis muamelesi göreceksiniz.

Ayrıca arkadaşlar bu tür durumlarda almadan önce müşteri hizmetlerinin arayın ve sorun tek tek beğenmedim de direk iade edebilirmiyim şartsız koşulsuz yada ghosting olursa yada 1 adet bile olsa ölü pixel eğer hepsine evet derse konuştuğunuz kişinin ismini öğrenin konuştuğunuz saati de beraber not alın bir yere bir sıkıntı olursa müşteri hizmetleriniz bana bunun garantisini vermişti diyin kayıtları açtırıp itirazda bulunun hiç bir şey yapamazlar alıp para iade yaparlar yada yenisini gönderirler size sorarlar hangisini istersiniz diye. (Ayrıca belirtmek isterim bende sıkıntı çıkmış idi ghosting vardı iade kabul etmediler müşteri hizmetleri bana şartsız koşulsuz iade kabul edeceğini söyledi söyledim konuştuğumuz saati ve ismini söyledim kayıtları kontrol edip iadeyi kabul ettiler paramı alıp yenisini aldım.)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,304
Üyeler
190,726
Son üye
mcamadan
Geri