alperenkurt
80+
- Reaksiyon skoru
- 78
Hepsi buradadan aldigim monitor 1 adet ölü piksel çiktı sadece siyah ekranda beyaz piksel gözüküyor iade edebilirmiyim ediliyormu
benim de ölüpixel vardı böyle hafif bi vurdum geçti ama şans eseri sakın sen denemeHepsi buradadan aldigim monitor 1 adet ölü piksel çiktı sadece siyah ekranda beyaz piksel gözüküyor iade edebilirmiyim ediliyormu
benim de ölüpixel vardı böyle hafif bi vurdum geçti ama şans eseri sakın sen deneme![]()
14 gün içerisinde direkt iade edebilirsin, beğenmedim de geç ölü pixel karıştırma.
Sadece siyah ekran beyaz olarak görünüyor sence iade etmeye değermi14 gün içerisinde direkt iade edebilirsin, beğenmedim de geç ölü pixel karıştırma.
hocam ölü piksel v.s belirtmeden direkt 14günlük iade hakkınızı kullanmak istediğinizi, neden iade etmek istiyorsunuz sorusuna da renk skalasını, parlaklığı gözümü rahatsız etti farklı modellere bakacağım dersiniz. İşin içine ölü piksel soktuğunuz an direkt servis muamelesi göreceksiniz.Hepsi buradadan aldigim monitor 1 adet ölü piksel çiktı sadece siyah ekranda beyaz piksel gözüküyor iade edebilirmiyim ediliyormu
Ölü pixel ise yayılma yapabilir zamanla. Resim atar mısın?Sadece siyah ekran beyaz olarak görünüyor sence iade etmeye değermi
Kutuya koydum düzenli bir şekilde fotografida direkt olarak onlara attimÖlü pixel ise yayılma yapabilir zamanla. Resim atar mısın?