🔥İndirim Rx 6650 - i3 12100f 13.000 TL

oktayxkaya

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,217
Anakart kasa ve işlemci değişse güzel olur ha yok o kadar param var diyen olursada kasayı mutlak değiştirsin kasayı değişmicekse almasın

kasım ayı olmasa çok iyi indirim kasım ayı için iyi indirim, beklemeye devam daha iyisi gelir.

5500 lü olsaydı keşke

Dandik neyi savunuyonki knk
Kullandım değil bu sisteme yeter. Sırf marka bilinmedik diye psu kötü olacak değil. Bitfenixe de kötü diyorlardı onu da kullandım oda iyiydi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Dandik kardeşim 🗿
Kullandım değil bu sisteme yeter. Sırf marka bilinmedik diye psu kötü olacak değil. Bitfenixe de kötü diyorlardı onu da kullandım oda iyiydi

Elbet 1-1.5 yıl içinde sorun çıkarmaz hocam ama uzun vade de ben bu PSU ya güvenmem Hocam thermaltake psu alırım 2. Elden yada 0 fsp PSU flan

sıcak fırsatlara' da atılması gerekiyor bir çok insan burdan takip ediyor sistem ve genel indirimleri

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bittenix kendisi bir marka yurtdışında bu kasadaki psu ile karşılaşacak bir marka değil dandik çünkü riske atıp sistemde tutulmaz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,486
Üyeler
184,940
Son üye
talikoyuriko
Geri