İtopyada uygun fiyatta ama hiç ordan alışveriş yapmadım, itopya müşteri hizmetleri iyi mi, sıkıntı yaşamak istemiyorum?alınır çok iyi bir monitör
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
amazon 13 ünü bekle indirim olabilir bir şans
iyi hizmet alanda var kötü alanda var ne desem yalan olurİtopyada uygun fiyatta ama hiç ordan alışveriş yapmadım, itopya müşteri hizmetleri iyi mi, sıkıntı yaşamak istemiyorum?
Çok kötü Uzak durİtopyada uygun fiyatta ama hiç ordan alışveriş yapmadım, itopya müşteri hizmetleri iyi mi, sıkıntı yaşamak istemiyorum?
Çok kötüİtopyada uygun fiyatta ama hiç ordan alışveriş yapmadım, itopya müşteri hizmetleri iyi mi, sıkıntı yaşamak istemiyorum?
Sinerjide 5800 vardı heralde yaalınır mı arkadaşlar?
https://www.sinerji.gen.tr/viewsoni...isplayport-freesync-2k-gaming-monitor-p-46462Yapma ya, ne sorun yaşadın yaşamışsan tabi?
Yasamisan tabi ne ya yalanmi soylicez kardeşimYapma ya, ne sorun yaşadın yaşamışsan tabi?
Bence Amazon sadece Türkiye için kargo parası almayacak 500-600tl lik bişey odaalınır çok iyi bir monitör
amazon 13 ünü bekle indirim olabilir bir şans
Tamam okNe alaka kardeşim hemen tribe girme, ben belki yakınından biri yaşamıştır diye dedim. Seni tanımam etmem niye yalan söylüyorsun diyeyim
500 600 tl çok güzel yani bu dönemde nerdeyse hiç bi şeyde indirim olmadı bindirim oldu 4060ti 16 gb alacaktım 13.5 a şimdi en düşük 16 kyahttps://www.sinerji.gen.tr/viewsoni...isplayport-freesync-2k-gaming-monitor-p-46462
Bu sinerjide
Yasamisan tabi ne ya yalanmi soylicez kardeşim
Bence Amazon sadece Türkiye için kargo parası almayacak 500-600tl lik bişey oda
Tamam (TR) NXXNJDJXJXTamam ok
Harbi ya ben yarın istediğim rame indirim gelsin direkt alıcam ama İncehesap daha Kasım indirimleri yapmadı500 600 TL çok güzel yani bu dönemde nerdeyse hiç bi şeyde indirim olmadı bindirim oldu 4060ti 16 gb alacaktım 13.5 a şimdi en düşük 16 kya![]()
Bu sene geçen 2 seneye göre çok daha iyi di500 600 TL çok güzel yani bu dönemde nerdeyse hiç bi şeyde indirim olmadı bindirim oldu 4060ti 16 gb alacaktım 13.5 a şimdi en düşük 16 kya![]()