G435
![]()
Logitech G435 Lightspeed Kablosuz Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Logitech G435 Lightspeed Kablosuz Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Logitech G435 Lightspeed Kablosuz Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı özelliklerini incele, 2.898,82 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Bunlar kumaştan. Terleme ya da soyulma yapmazlar hocam.Sevmiyorum Hacı Logitech Ben çok Terleyen Birisiyim Ve Kulaklık Hemen Soyulma YApıyor
G900 Kusur Serisinden Aldım 2 Defa 6-7 Ay Sonra Max Soyulmalar Başlıyor Bir Türlü Sevemedim.
anladım not aldım bunu başka öneri varmı ?
![]()
Asus TUF Gaming H1 Wireless Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Asus TUF Gaming H1 Wireless Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Asus TUF Gaming H1 Wireless Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı özelliklerini incele, 2.499,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
![]()
ASUS ROG STRIX Go 2.4 7.1 Surround Gaming Kulaklik | ITOPYA
ASUS ROG STRIX Go 2.4 7.1 Surround Gaming Kulaklik En iyi fiyat seçenekleri ile ROG STRIX GO 2.4 ITOPYA'dawww.itopya.com
Kendim için de araştırmıştım. Bu fiyatlarda G435 çok daha iyi bir seçenek. Yeni bir model. Oldukça rahat. Performansı da gayet iyi.güzelmiş ama kararsız kaldım![]()