Arda Başlık
80+
- Reaksiyon skoru
- 52
Amazondan gamepad sipariş ettim amazon prime yok bende Tekirdağdayım dün sipariş ettim tahmini kaç güne gelir cumaya yetişmesi lazım yetişir mi?
Yurt içi getirirse cumaya kalmaz gelir zaten orda yazıyor hangi tarihte teslim olacağınıAmazondan gamepad sipariş ettim amazon prime yok bende Tekirdağdayım dün sipariş ettim tahmini kaç güne gelir cumaya yetişmesi lazım yetişir mi?
abimin telefondan söyledim o yüzden göremiyorum hangi tarihte teslim olacagını ama sağol inşallah cuma gelir yaYurt içi getirirse cumaya kalmaz gelir zaten orda yazıyor hangi tarihte teslim olacağını
Hangisini aldın kolay gelsinle gelirse o da hızlı getiriyorabimin telefondan söyledim o yüzden göremiyorum hangi tarihte teslim olacagını ama sağol inşallah cuma gelir ya
üründne ürüne değişiklik mi gösteriyorxbox9 nesil kol aldım keşke alamasaydım indirimden dolayı aldım 2 haftada getirdi. r5 7500f siparişi verdim 3 günde geldi.
Alma.bende alcam f710
niyeAlma.
satıcıdan satıcıya değşiyor işlemci cuma günü gelcek yazıyordu çarşamba geldi.üründne ürüne değişiklik mi gösteriyor
anladım kral sağolsatıcıdan satıcıya değşiyor işlemci cuma günü gelcek yazıyordu çarşamba geldi.
öğrenciyim param yoktu 600e geldixbox9 nesil kol aldım keşke alamasaydım indirimden dolayı aldım 2 haftada getirdi. r5 7500f siparişi verdim 3 günde geldi.