Yardım MSI G2412 monitörde ışık sızması

Asiruh

80+
Reaksiyon skoru
4
Hayırlı günler arkadaşlar. MSI G2412 monitör aldım geçenlerde üst sol ve sağda sarı bir ışık geliyor bazen silince gidiyor bazen silince geri geliyor sebebi nedir acaba? Monitör IPS panel.

Hayırlı günler arkadaşlar. MSI G2412 monitör aldım geçenlerde üst sol ve sağda sarı bir ışık geliyor bazen silince gidiyor bazen silince geri geliyor sebebi nedir acaba? Monitör IPS panel.
Işık sızmasına benzemiyor sarı?

Evet sarı bir ışık var bez ile ortaya götürebiliyorum veya geri o köşelere ilk aldığımda yoktu ikinci gün sildim ondan geldiler sanırım.
Bez ıslak mıydı omu zarar verdi açaba fotoğraf varmı ışık sızması dediğin beyaz şeyler olur.

Bez ıslak mıydı omu zarar verdi açaba fotoğraf varmı ışık sızması dediğin beyaz şeyler olur.

fotoyu eve geçince ekleyem ıslak bi bezle sildim evet ama sadece ortasını oda leke vardı benek benek

Aynı monitörü kullanıyorum. Bende o tarz bir sorun yok. Yeni aldıysan bir görüş.

Işık sızmasına benzemiyor sarı?
monitörün renk sıcaklığı sıcaksa sarı olabilir
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

sildikçe çıkıyorsa kasaya baskı uyguladığın için oluyor

bastırmadan sileceksin kasa kasma yapıyordur

Aynı monitörü kullanıyorum. Bende o tarz bir sorun yok. Yeni aldıysan bir görüş.

itopyadan almıştım iade işlemlerine başlayam o zaman :D

monitörün renk sıcaklığı sıcaksa sarı olabilir

sildikçe çıkıyorsa kasaya baskı uyguladığın için oluyor

bastırmadan sileceksin kasa kasma yapıyordur

normalde baktım . bastırmaya korkuyom kırılır diye

bide sadece siyahda belli oluyor

Bende aynı monitörü kulanıyorum öyle bi sorun yaşamadımda sen zaman geçmeden iade et ve ıslak bezde kulanma

Ekler

• Screenshot_2023-11-16-19-53-06-014_com.miui.videoplayer.jpg
    Screenshot_2023-11-16-19-53-06-014_com.miui.videoplayer.jpg
    9.6 KB · Hit: 62
Geri