Enco
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 966
Fırsat: Lenovo Ideapad Gaming 16" Notebook Sırt Çantası https://amzn.eu/d/5Sq57bI
Çanta çok büyük ben aldım bir köşede duruyor.16 inç laptop için çanta arıyordum tamda teşekkürler.
Boyutu sizede büyük gelmedi mi?Siyahini mor siteden almistim. Beyazini bu fiyata bulunca kacirmak istemedim ben de iki gun oluyor alalı. Alacaklar icin soyleyim bu zamana kadar bu kadar iyi sirta oturan canta kullanmamistim. Cat, Swissgear, Samsonite. Hp sırt cantalari kullandim ama yok bu ayri bir dunya bu tiyata bu ergonomide bir canta bulunmaz. Goz sayısı sadece iş okul icin kullanacaklara yeter.
Büyük ona diyecek bir şey yok ama roll top olması gayet faydalı kıvırınca üst kısmını makul boyuta geliyor. Asus Rog Strix G16 laptop ile kullanıyorum gayet ideal bir kullanım alanı sunuyor ki daha ufak boyutlu şarj aleti olanlar için daha da çok yer kalır. Hani fiyatı yüksek olsa derim ki bunu sadece 15,6 inç ve üzeri olan kişiler alsın boyutundan dolayı ama yok bu fiyata bence alınabilir her türlü.Çanta çok büyük ben aldım bir köşede duruyor.
Boyutu sizede büyük gelmedi mi?
Hocam benim için büyük olması daha da iyi. Laptop sehbası aldım onuda katlayıp sığdırabilirsem benim için mükemmel.Çanta çok büyük ben aldım bir köşede duruyor.