Game pass forza ile ilgili soru

Wanda Maximoff

Cezalı
80+ Bronze
Reaksiyon skoru
136
Game pass PC ye sahibim içinde bildiğiniz gibi forza horizon 5 standart var eklenti yığını satın alırsam game pass devam ettiği sürece premium olarak oynayabilir miyim forza horizon 5i

Game pass PC ye sahibim içinde bildiğiniz gibi forza horizon 5 standart var eklenti yığını satın alırsam game pass devam ettiği sürece premium olarak oynayabilir miyim forza horizon 5i
Dostum önümüz 2024 game pass fiyatları ne olacak belli değil her ay gamepasse para ödemektense 1000 TL Nakit avans çek taksitli premium edition al steamden ömür boyu senin olsun uzun vadede kar etmiş olursun

Dostum önümüz 2024 game pass fiyatları ne olacak belli değil her ay gamepasse para ödemektense 1000 TL Nakit avans çek taksitli premium edition al steamden ömür boyu senin olsun uzun vadede kar etmiş olursun
İçerisindeki diğer oyunlar peki hepsi için aynısı yapılmaya kalkılsa aşırı maliyetli

İçerisindeki diğer oyunlar peki hepsi için aynısı yapılmaya kalkılsa aşırı maliyetli
Bana göre Xbox game passta oynayabileceğin çok fazla oyun yok, a plague tail serisi, doom eternal ve forza serisi dışında. Tabiiki sizin kendi kararınız hangi oyunlardan zevk alıyorsunuz bilemem ama ben olsam 2-3 oyun belirler steamden epicten alır aylık öderdim taksiti bitince tamamen benim olurdu oyunlar

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,167,202
Üyeler
185,384
Son üye
BleazFinaly
Geri