🚀💥🚨 YILIN F/P SİSTEMİ ÇIKTI 🚨💥🚀

odeme yapılıyorda bekledim bu zamana kadar. eposta kontrol ettim eger bildirim yoksa zorlamayın bence
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

saldım ben

Yok abi bir daha tenezzül bile etmeyeceğim almaya. Yine aynısı oldu çıldırırsın ya. Tam istediğim sistem geldi alamadık anına bitti yine. İstanbula 800km mesafede yaşıyorum. Bir tanıdığım akrabam vs yok ki aldirayim mağazadan. Her seferinde hayal kırıklığı yaşamaktansa hiç uğraşmamak en iyisi

Bu f/p sistemini alabilen birileri oluyor mu gerçekte?

Istanbuldayim saat kacta magaza kapisinda beklesem kesin alirim acibadem magazasina gidicem

ne mail geldi ne sms ödeme yap dedim öyle gitti benim 2 gram güvenim vardı oda gitti arkadaşlar 800 stok 30 saniyede bitemez kartın bilgilerini ezbere bilen biriyim yavaş kaldın demeyin bana excel tablosunu görmeden inanmaz sayfa hep hatadaydı kimse alamaz

ben almayı başardım galiba parayı çekti ama siparişlerimde görünmüyor acıbademe yakın oturuyorum yarın mağazaya gidip elden alabilirmiyim acaba

İtopyanın bağlı olduğu sunucuda yük dengeleyeci sistemler kullanmaları gerekiyor. 800 Stok öyle kolay kolay eriyecek bir şey değil. Kimisi yeni üye oldu adres girdi kimisi banka kodu bekledi 2 dk da sıfırlanmaz bu. Dediğim gibi İtopya bu kadar eminse kendinen 800 stoğunda satıldığı exceli kvkk haricinde olan veriler ile birlikte paylaşır.
Hocam hep olan bir şey bu, stoklu alanları bulabilirler belki

Ben genelde alıyordum bu zamana kadar 3-4 tane sistem almışımdır. Almak isteyipde kaçırdığım gençer gaming harici olmadı. Ama bu sistem saniyesinde kitledi :D sabahtan beri ödeme bekleniyorda bekliyorum bir umut sms gelirde alırım diye :D

Yok abi bir daha tenezzül bile etmeyeceğim almaya. Yine aynısı oldu çıldırırsın ya. Tam istediğim sistem geldi alamadık anına bitti yine. İstanbula 800km mesafede yaşıyorum. Bir tanıdığım akrabam vs yok ki aldirayim mağazadan. Her seferinde hayal kırıklığı yaşamaktansa hiç uğraşmamak en iyisi
Vallaha arkadaşıma söyledim yağmur olmazsa giderim diyor ama başka bir arkadaşla konuştum -g4 çıktığında aşırı yoğun akşamdan sıra filan var diyordu arkadaşta yarın yağmur olmazsa sabah giderim diyor. Keşke bu tarz sistemleri artık vatanda filan koysalar yetişemiyoruz hiç bir şekilde zaten stoklar çok az oluyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,165,237
Üyeler
185,048
Son üye
Mert9797
Geri