Kanka soğutucu olarak bunu kullandım ;Anakartı aldıktan sonra işlemci seçimi kolay aslında çünkü seçenek sayısı çok azalıyor zaten
Soğutucu bütçesi dahil değilse Ryzen 7700, dahilse 7600 + soğutucu
Soğutucu kalitesiz olmuş am5 için pek önermem bunu ve iş Bankası kartınız var mı
Söz konusu yeni am5 işlemciler olunca ben güvenemiyorum bunlara çok anca marka kaliteli bişey olacak kule tipi o zaman olabilirEvet var, soğutucuyu da DA önerisi ile aldım aslında çok kaliteli bir soğutmaya sahip önerisi ile aldım
Söz konusu yeni am5 işlemciler olunca ben güvenemiyorum bunlara çok anca marka kaliteli bişey olacak kule tipi o zaman olabilir
10 bin değil mı bütçenİşlemci olarak bunu düşünüyorum RX 7700 XT ile uyumlu olur mu acaba ?
![]()
AMD Ryzen 9 7900X 4.70GHz 12 Çekirdek 64MB Önbellek Soket AM5 Tray İşlemci - incehesap.com
AMD Ryzen 9 7900X 4.70GHz 12 Çekirdek 64MB Önbellek Soket AM5 Tray İşlemci fiyatını ve özelliklerini görmek için hemen incehesap.com'u tıklawww.incehesap.com
Kral o kadar arttırdıktan sonra bunu da zorlarım ya10 bin değil mı bütçen
O zaman maksimum bütçe bu de ona göre bakalım iş Bankası kartınız var mıKral o kadar arttırdıktan sonra bunu da zorlarım ya
var evetO zaman maksimum bütçe bu de ona göre bakalım iş Bankası kartınız var mı
O işlemci soğutucu 10/12 bine alacağın işlemcileri mümkün değil soğutamaz bunu da biliyorsundur umarımvar evet
Bilmediğim için danışıyorum dostumO işlemci soğutucu 10/12 bine alacağın işlemcileri mümkün değil soğutamaz bunu da biliyorsundur umarım