Neler Yeni

İngilizce ve Almanca Kitapları... Hangisinden yararlanıyorsunuz..?

tekino

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
354
İsim
Tekin Ayber
Aşağıdaki kitaplardan hangisinden, hangi kurs veya okulda, üniversitede faydalanıyorsunuz? Cevaplarınız en çok yararlanılan kitapları ön plana çıkaracaktır. Bir de bu kitapları kaç paraya aldınız, onu da yazınız. Kitaplardan memnun kaldınız mı?

* İnterchange İntro (1300TL Piyasada)
* İnterchange Level 1 (1300TL piyasada )
* İnterchange Level 2 (1300TL piyasada)
* İnterchange Level 3 (1300TL piyasada )

* Evolve 1 (Piyasada 1250 TL)
* Evolve 2 (Piyasada 1250 TL)
* Evolve 3 (Piyasada 1250 TL)
* Evolve 4 (Piyasada 1250 TL)
* Evolve 5 (Piyasada 1250 TL)
* Evolve 6 (Piyasada 1250 TL)

Yukarıdakiler İngilizce kitapları idi, bir de Almanca kitapları var:

* Strokes Easy Learning 6 German complete set

Son düzenleme:

DerratiX

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,540
İsim
Eren
İlgilendiği Kategoriler
karışık
Instagram
@sshintori
Steam
shiori
Discord
poxy_
Bu kitaplarin hicbirini kullanmadim ama bizim universitemizde Contemporary Topics ve Cutting Edge serisi kitaplar ile ogrenim goruyoruz. Cutting Edge kitaplarini cok begendigimi soyleyemem ama Contemporary Topics kitaplarini begeniyorum.

tekino

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
354
İsim
Tekin Ayber
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bu kitaplarin hicbirini kullanmadim ama bizim universitemizde Contemporary Topics ve Cutting Edge serisi kitaplar ile ogrenim goruyoruz. Cutting Edge kitaplarini cok begendigimi soyleyemem ama Contemporary Topics kitaplarini begeniyorum.
Bahsettiğiniz bu kitapların online veya interaktif versiyonları var galiba..? Yanılıyor muyum? Yani bilgisayardan çalışılabiliyor musunuz? pdf değil kastettiğim pc programı şeklinde...

10670123974706.jpg

Dahası  
Reaksiyon skoru
37
İsim
Haktan Erol
Merhaba, Ben de Ankarada bir devlet üniversitesinde mühendislik kazanıp şuan hazırlık okuyorum a2 kuru için language hub ve skillfull kullandık
skillfull baya geliştirici akademik ingilizce tamamen ve vocabulary olarak olarak çok geliştiriyor ama language hub daha çok günlük ingilizce ve temel seviyedeydi sürekli birbirimizle eşleşip speaking yapıyorduj
kitapların interaktif versiyonları mevcut hatta içinden yapman için hocalar oraya ödev de atıyolar

tekino

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
354
İsim
Tekin Ayber
Merhaba, Ben de Ankarada bir devlet üniversitesinde mühendislik kazanıp şuan hazırlık okuyorum a2 kuru için language hub ve skillfull kullandık
skillfull baya geliştirici akademik ingilizce tamamen ve vocabulary olarak olarak çok geliştiriyor ama language hub daha çok günlük ingilizce ve temel seviyedeydi sürekli birbirimizle eşleşip speaking yapıyorduj
kitapların interaktif versiyonları mevcut hatta içinden yapman için hocalar oraya ödev de atıyolar
Siz kitapları kaça aldınız, çok pahalı mı şimdi?

DerratiX

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,540
İsim
Eren
İlgilendiği Kategoriler
karışık
Instagram
@sshintori
Steam
shiori
Discord
poxy_
Bahsettiğiniz bu kitapların online veya interaktif versiyonları var galiba..? Yanılıyor muyum? Yani bilgisayardan çalışılabiliyor musunuz? pdf değil kastettiğim pc programı şeklinde...

10670123974706.jpg
PC Programi seklinde hic gormedim ama sahaflardan kolayca cikartabiliyorsunuz renkli renksiz. IPAD ile PDF'ten calisanlar var sinifimda.

Arkadas bilkentte hazirlik okuyor onlarda bu seriyi kullaniyor.

tekino

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
354
İsim
Tekin Ayber

DerratiX

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,540
İsim
Eren
İlgilendiği Kategoriler
karışık
Instagram
@sshintori
Steam
shiori
Discord
poxy_
Öğrenci olunca başka seçenek olmuyor çoğu zaman... Aslında eğitime ayrıcalık ve güzellikler sağlanmalı.
Sahaflardan 100 TL gibi miktarlara alabiliyorsunuz. Daha ucuza da geliyor. Bu kitaplar 2 ayda biten kitaplar o yuzden cokta dert etmeyin yani.

Tearz

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Aşağıdaki kitaplardan hangisinden, hangi kurs veya okulda, üniversitede faydalanıyorsunuz? Cevaplarınız en çok yararlanılan kitapları ön plana çıkaracaktır. Bir de bu kitapları kaç paraya aldınız, onu da yazınız. Kitaplardan memnun kaldınız mı?

* İnterchange İntro (1300TL Piyasada)
* İnterchange Level 1 (1300TL piyasada )
* İnterchange Level 2 (1300TL piyasada)
* İnterchange Level 3 (1300TL piyasada )

* Evolve 1 (Piyasada 1250 TL)
* Evolve 2 (Piyasada 1250 TL)
* Evolve 3 (Piyasada 1250 TL)
* Evolve 4 (Piyasada 1250 TL)
* Evolve 5 (Piyasada 1250 TL)
* Evolve 6 (Piyasada 1250 TL)

Yukarıdakiler İngilizce kitapları idi, bir de Almanca kitapları var:

* Strokes Easy Learning 6 German complete set
Kitaplar tarafında alışveriş için N11 tercih edebilirsiniz. Orada neredeyse kitap gibi daha uyguna basan satıcılar mevcut.

Top Bottom