Yardım İncehesap Türkiye finans ile alışveriş kredisi ile alakalı sorunu olan var mı ?

Nyploid

80+
Reaksiyon skoru
8
Evet, Bugün Alışveriş Kredisi ile 35.000 TL'ye bir bilgisayar almak istedim,fakat incehesap'ta ki Alışveriş kredisi yapabileceğimiz bankalar kısıtlı olduğu için Türkiye Finans ile denedim fakat Türkiye Finans'ı seçip Eksiksiz tüm bilgilerimi girdiğimde sonraki adıma geçmeden önce ''Ödeme sırasında bir hata meydana geldi. Lütfen kart bilgilerinizi kontrol edip tekrar deneyiniz. '' Şeklinde bir hata alıyorum ve beni tekrar ödeme seçenekleri kısmına atıyor. Sebebi site kaynaklı mı,Banka kaynaklı mı benden kaynaklı mı anlayamadım,Bankayı aradım başvurunun bile ekrana düşmediğini, sorunun bankada olmadığını söylediler. İncehesaptaki mesaj kısmından destek talebi açtığımda ise sitede sorun olmadığını söylediler telefon ve 2 farklı Tarayıcıdan denedim telefonda türkiye finans çıkmıyor zaten,Başka bir yerden deneme şansım da yok. deneyen varsa ya da neden kaynaklı olabileceğini söyleyebilecek varsa yardımcı olursa çok memnun olurum.

Evet, Bugün Alışveriş Kredisi ile 35.000 TL'ye bir bilgisayar almak istedim,fakat incehesap'ta ki Alışveriş kredisi yapabileceğimiz bankalar kısıtlı olduğu için Türkiye Finans ile denedim fakat Türkiye Finans'ı seçip Eksiksiz tüm bilgilerimi girdiğimde sonraki adıma geçmeden önce ''Ödeme sırasında bir hata meydana geldi. Lütfen kart bilgilerinizi kontrol edip tekrar deneyiniz. '' Şeklinde bir hata alıyorum ve beni tekrar ödeme seçenekleri kısmına atıyor. Sebebi site kaynaklı mı,Banka kaynaklı mı benden kaynaklı mı anlayamadım,Bankayı aradım başvurunun bile ekrana düşmediğini, sorunun bankada olmadığını söylediler. İncehesaptaki mesaj kısmından destek talebi açtığımda ise sitede sorun olmadığını söylediler telefon ve 2 farklı Tarayıcıdan denedim telefonda türkiye finans çıkmıyor zaten,Başka bir yerden deneme şansım da yok. deneyen varsa ya da neden kaynaklı olabileceğini söyleyebilecek varsa yardımcı olursa çok memnun olurum.
Gizli sekmeden tekrar dene.

Bugün yaptığım ödemelerde siteler hep sorun çıkardı ya, yoğunluktan siteleri dayanmıyor saçma işler yapıyor herhalde 😂

Bugüne özel bir indirim değilse yarını bekle derim.

Bugün yaptığım ödemelerde siteler hep sorun çıkardı ya, yoğunluktan siteleri dayanmıyor saçma işler yapıyor herhalde 😂

Bugüne özel bir indirim değilse yarını bekle derim.
yarını bekleyeceğim gibi duruyor, özel bir indirim yoktu fakat bilgisayar 27.000 tlden 24599a düşüyordu, son 49 ürün kalmış bitmeyeceğini umuyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Genelde bu tarz şeyler böyle çözülüyor. Başka bir fikrim yok. Daha sonra dene ya da farklı bir cihazdan dene
Farklı cihazdan deneme şansım şu an yok telefon ve tablet var evde orda da Türkiye finans çıkmıyor albaraka çıkıyor saçma bi şekilde :)

yarını bekleyeceğim gibi duruyor, özel bir indirim yoktu fakat bilgisayar 27.000 tlden 24599a düşüyordu, son 49 ürün kalmış bitmeyeceğini umuyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Farklı cihazdan deneme şansım şu an yok telefon ve tablet var evde orda da Türkiye finans çıkmıyor albaraka çıkıyor saçma bi şekilde :)
O nasıl oluyor. Farklı cihazda nasıl farklı banka çıkıyor

Deneyin bakın isterseniz Tablet ve telefonlarda hepsi aynı sadece Türkiye Finans yerine albaraka var, bilgisayarda da albaraka yok 😁
Şuan onunla uğraşmam ama çok saçma

BİLGİLENDİRME
İncehesaptan alamadığımdan dolayı Trendyoldan Çok ufak bir farkla gamegaraj'ın 4060 Tİ 16GB versiyonlu kasasını aldım fakat aldığım ekipmanlarla beraber pek zararım olmadı ortalama aynı fiyata geldi. 34967Tl ye birebir kasanın 32 gb ram'e upgrade halini alacaktım şu an 16 GB ram halini aldığım,ekipmanların kalitesini arttırdığım halde 33.762Tlye aldım. Ramleri de bir dahaki indirimde değiştiririm artık...
Evet evet çok saçma anlamadım sebebini. Umarım sabah düzelir de alırım. Cidden saçma bi olaydan dolayı alamazsam gidip trendyol'dan laptop almak zorunda kalacağım...

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,157,571
Üyeler
183,855
Son üye
CrawS
Geri