Dareu a950 pro mouse alınır mı?

Suriyeli Eşek_31

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,483
Soru başlıktaki gibi özellikleri bu fiyat bandında hiç fena değil ve işlemcisi 3395 sensörü besleyebilir x3 gibi gecikme yapmıyor işlemcisi çok dikkati mı çekti neden bu kadar ucuz alınır mı başka öneriniz var mı bütçe 1000-1200 daha fazla çıkmayın lütfen

Dareu A950 Pro
Darmoshark M3

VGN Attackshark X3

Üçünden birini tercih edebilirsin kankam hepsi de güzel modeller kendi tercihim M3 olurdu.

Fark etmedim dalgınlığıma ver kankam geceleri ahrazlaşma var bende .d alınabilir güzel bir modeldir A950 Pro
Lord of the Gariban arkadaşımız paylaştı geçen forumda bu mouseu

Fark etmedim dalgınlığıma ver kankam geceleri ahrazlaşma var bende .d alınabilir güzel bir modeldir A950 Pro
Peki fiyatı neden bu kadar ucuz her şeyine kadar araştırma yaptım malzeme kalitesi işlemcisi sensörü falan herşeyi çok güzel kutu içeriğide zengin skatezleri bence ortalama pek iyi değil ama onun dışında bir sorunu yok 3-4k olan farelere kafa tutuyor nasıl bu kadar ucuz olabilir

Bilmiyorum ama indirimde diye paylaşılan bir modeldi bu fiyatta kalması da güzel bir şey

Mouse fişek gibi olacak dediğin için aklıma Şimşek McQueen geldi yazayım istedim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,202,846
Üyeler
191,179
Son üye
Ömergdl
Geri