hocam benim nitro sense düne kadar laptopu prize takınca direk performans moduna alıyordu.Ama bugün laptopu prize takınca oyunda 60 fps aldığımı gördüm.Nitro sense girince dengeli modda kaldığını ve değişmedini gördüm.Denetim masasından "Nihai Performans"ı aktif ediniz.
1) Yönetici haklarıyla Komut istemi penceresi açın.
2) Bu pencereye "powercfg /DUPLICATESCHEME e9a42b02-d5df-448d-aa00-03f14749eb61" komutunu girin. Bu komut sizin bilgisayarınıza uygun olarak "Nihai Performans" kodu oluşturacak. Örneğin: f15d20ed-d49b-4048-9be3-ae3e6d877163. Bu kod her bilgisayara göre değişir.
3) Oluşan kodu "powercfg /s f15d20ed-d49b-4048-9be3-ae3e6d877163" halen açık olan komut istemi penceresine girin ve çalıştırın <Enter> tuşu.
hocam benim nitro sense düne kadar laptopu prize takınca direk performans moduna alıyordu.Ama bugün laptopu prize takınca oyunda 60 fps aldığımı gördüm.Nitro sense girince dengeli modda kaldığını ve değişmedini gördüm.
katkısı olmadı hocam oyuna yine girince 60 fps civarı alıyorumNitro Sense bazen öyle yapabiliyor. Bu yüzden direkt Denetim Masası'ndan çözüm önerisinde bulundum.
Hocam çözdün mü bana da sürekli oluyor bıktım artık.katkısı olmadı hocam oyuna yine girince 60 fps civarı alıyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Fotoğrafta paylaştığım gibi sorun var ve güncelleme var 2 tane ama yapmaya çalışınca güncelleme arızası diyor ve inmiyor.
Bu sorun bende bir zamandan sonra kendisi çözüldü.Hocam çözdün mü bana da sürekli oluyor bıktım artık.
tamamdır hocam teşekkür ederim. O bahsettiğiniz güncelleme sorununun aynısı bende de var ve pc 9 10 açılışta bir açılırken mavi ekran veriyor çözemedim onu da. Konu dışı olacak ama ben laptopu alalı 2 ay oldu o yüzden çok tecrübeli değilim fakat siz hala memnun musunuz laptoptan? (sıcaklık, batarya ömrü vb.)Bu sorun bende bir zamandan sonra kendisi çözüldü.
https://forum.donanimarsivi.com/konu/acer-nitro-sense-hata.846162/ ilk önce bu konuda yapılanları deneyebilirsin. Eğer sorun çözülmezse aşağıda verdiğim tavsiyeyi uygularsın.
Tavsiyede bulunayım dersem format atıp tekrar NitroSense kurmayı deneyebilirsin. Neden formata gerek var dersen uygulamayı silip tekrar yüklemek istediğimde uygulama açılmadı klavye ışığı sarı renkte kaldı.