Acer Nitro sense modu değişmiyor

Kaxterin

80+
Reaksiyon skoru
6
Merhabalar acer nitro 16 an16-41 32gb modeli olan laptopum var.Laptopum şarjda iken nitro senseden perfonmans moduna almak istiyorum ama dengeli modda kalmış ve değişmiyor.Oyunlarda 60 fps alıyorum.Ne yapmalıyım?

Denetim masasından "Nihai Performans"ı aktif ediniz.

1) Yönetici haklarıyla Komut istemi penceresi açın.

2) Bu pencereye "powercfg /DUPLICATESCHEME e9a42b02-d5df-448d-aa00-03f14749eb61" komutunu girin. Bu komut sizin bilgisayarınıza uygun olarak "Nihai Performans" kodu oluşturacak. Örneğin: f15d20ed-d49b-4048-9be3-ae3e6d877163. Bu kod her bilgisayara göre değişir.

3) Oluşan kodu "powercfg /s f15d20ed-d49b-4048-9be3-ae3e6d877163" halen açık olan komut istemi penceresine girin ve çalıştırın <Enter> tuşu.

Denetim masasından "Nihai Performans"ı aktif ediniz.

1) Yönetici haklarıyla Komut istemi penceresi açın.

2) Bu pencereye "powercfg /DUPLICATESCHEME e9a42b02-d5df-448d-aa00-03f14749eb61" komutunu girin. Bu komut sizin bilgisayarınıza uygun olarak "Nihai Performans" kodu oluşturacak. Örneğin: f15d20ed-d49b-4048-9be3-ae3e6d877163. Bu kod her bilgisayara göre değişir.

3) Oluşan kodu "powercfg /s f15d20ed-d49b-4048-9be3-ae3e6d877163" halen açık olan komut istemi penceresine girin ve çalıştırın <Enter> tuşu.
hocam benim nitro sense düne kadar laptopu prize takınca direk performans moduna alıyordu.Ama bugün laptopu prize takınca oyunda 60 fps aldığımı gördüm.Nitro sense girince dengeli modda kaldığını ve değişmedini gördüm.

hocam benim nitro sense düne kadar laptopu prize takınca direk performans moduna alıyordu.Ama bugün laptopu prize takınca oyunda 60 fps aldığımı gördüm.Nitro sense girince dengeli modda kaldığını ve değişmedini gördüm.

Nitro Sense bazen öyle yapabiliyor. Bu yüzden direkt Denetim Masası'ndan çözüm önerisinde bulundum.

Nitro Sense bazen öyle yapabiliyor. Bu yüzden direkt Denetim Masası'ndan çözüm önerisinde bulundum.
katkısı olmadı hocam oyuna yine girince 60 fps civarı alıyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Fotoğrafta paylaştığım gibi sorun var ve güncelleme var 2 tane ama yapmaya çalışınca güncelleme arızası diyor ve inmiyor.

Ekler

• resim_2023-11-25_153955598.png
    resim_2023-11-25_153955598.png
    804.4 KB · Hit: 169
katkısı olmadı hocam oyuna yine girince 60 fps civarı alıyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Fotoğrafta paylaştığım gibi sorun var ve güncelleme var 2 tane ama yapmaya çalışınca güncelleme arızası diyor ve inmiyor.
Hocam çözdün mü bana da sürekli oluyor bıktım artık.

Hocam çözdün mü bana da sürekli oluyor bıktım artık.
Bu sorun bende bir zamandan sonra kendisi çözüldü.

https://forum.donanimarsivi.com/konu/acer-nitro-sense-hata.846162/ ilk önce bu konuda yapılanları deneyebilirsin. Eğer sorun çözülmezse aşağıda verdiğim tavsiyeyi uygularsın.

Tavsiyede bulunayım dersem format atıp tekrar NitroSense kurmayı deneyebilirsin. Neden formata gerek var dersen uygulamayı silip tekrar yüklemek istediğimde uygulama açılmadı klavye ışığı sarı renkte kaldı.

Bu sorun bende bir zamandan sonra kendisi çözüldü.

https://forum.donanimarsivi.com/konu/acer-nitro-sense-hata.846162/ ilk önce bu konuda yapılanları deneyebilirsin. Eğer sorun çözülmezse aşağıda verdiğim tavsiyeyi uygularsın.

Tavsiyede bulunayım dersem format atıp tekrar NitroSense kurmayı deneyebilirsin. Neden formata gerek var dersen uygulamayı silip tekrar yüklemek istediğimde uygulama açılmadı klavye ışığı sarı renkte kaldı.
tamamdır hocam teşekkür ederim. O bahsettiğiniz güncelleme sorununun aynısı bende de var ve pc 9 10 açılışta bir açılırken mavi ekran veriyor çözemedim onu da. Konu dışı olacak ama ben laptopu alalı 2 ay oldu o yüzden çok tecrübeli değilim fakat siz hala memnun musunuz laptoptan? (sıcaklık, batarya ömrü vb.)

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,096,961
Üyeler
174,471
Son üye
cinarkiraz
Geri