❌İndirim Bitti! Amazon PRİME 6 ay hediye Güncel Samsung

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Aynen kanka koskoca Microsoft ve diğer yapımcılar diyor ki Türko ların parası yok bunlara kötü davranalım. Nasıl bi kafa anlamıyorum. Parası olsun ya da olmasın indirimli bir şeye sahip olmak istemek neden size bu kadar batıyor . Sen git paranı ver satın al. Bırak bazıları da indirim kovalasın
Microsoft konunun neresinde? Amazon defalarca kural değişikliğine gitti sırf bazı mülteci kılıklılar yüzünden. Yurt dışı hizmet standartlarıyla geldiler ülkemize ancak defalarca sömürüldükleri için sizin yüzünüzden hepsini kaldırdılar. Al bi tane kod kullan işte, niye 6 aylık kodu stoklamaya çalışıyorsun?

K9A8UDTCQB6BBM
Buda benden

Fazla kodu olan varsa bana da atabilir mi? Teşekkürler şimdiden

İkinci el bölümünde prime üyelik satan kişi:kekw:

Yok senin gibi fakir turkolar yüzünden firmalar Türklere kötü davranıyor. Gitde para kazan biraz. Deprem olurken televizyon kaçıranlarla aynı kafada bi lise terksin, belki daha lisedesin :D Bütün mesajların inidirim konularında foruma faydan bile yok. Gİt b450 ini değişte ondan sonra konuş :D
deprem olurken televizyon kaçıranlar olsa olsa senin kafandan olur. Rezalet cümlelerinle kendini yansıtıyorsun. Forumu sadece indirim için kullanıyorum evet. Onun haricinde bir amacım yok burda. Bunu diyenin de sıcak fırsatlarda takılması ironik gahshahahja Diplomam ile tokatlarım seni sen rahat ol.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Aynen kanka koskoca Microsoft ve diğer yapımcılar diyor ki Türko ların parası yok bunlara kötü davranalım. Nasıl bi kafa anlamıyorum. Parası olsun ya da olmasın indirimli bir şeye sahip olmak istemek neden size bu kadar batıyor . Sen git paranı ver satın al. Bırak bazıları da indirim kovalasın
ne güzel demişsin hocam ama anlamazlar bunların derdi başka :)

25 günlük üyeliğim vardı aktifleştirince 6 ay ekledi direk :D amazon 25 günün üstüne yattı

deprem olurken televizyon kaçıranlar olsa olsa senin kafandan olur. Rezalet cümlelerinle kendini yansıtıyorsun. Forumu sadece indirim için kullanıyorum evet. Onun haricinde bir amacım yok burda. Bunu diyenin de sıcak fırsatlarda takılması ironik gahshahahja Diplomam ile tokatlarım seni sen rahat ol.

ne güzel demişsin hocam ama anlamazlar bunların derdi başka :)
2 yıllık güzel sanatlar, ayrıca forumda her alanda aktifim. Sıcak fırsatlarda kendimden çok diğer insanlara yardımcı oluyorum. Ben firmaları bile sizin gibilerden korumaya çalışıyorum, sen 6 aylık bedava ürünü stacklemeye çalışıyorsun acınası.

O kişiyede cevap verdi ama okumaya kafa yok heralde.

Forumu kapatta biraz çalış b450 ni değişirsin bi gün.

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,163,284
Üyeler
184,761
Son üye
wwiinnnneerr
Geri