Irkçılık sizde family job mı?Bilmukabele, haddimi bana gösterebilecek kişi sen değilsin. Haddimi de bilirim, haddini de bildiririm. Doğru dedin senin gibi bedevi kültüründen gelen insanla kardeş olmam imkansız. Hatırlatma için teşekkürler. İyi forumlar..
Bilmukabele, haddimi bana gösterebilecek kişi sen değilsin. Haddimi de bilirim, haddini de bildiririm. Doğru dedin senin gibi bedevi kültüründen gelen insanla kardeş olmam imkansız. Hatırlatma için teşekkürler. İyi forumlar..
2 Adet var bende ciddi alıcılar dm
Soyisimleri türk ile başlayanlar aslında türk değillerdir. Bakma ırkçılık tasladığına. Benim çeyreğim kadar türk çıkmaz genetik sorgulamasında.Irkçılık sizde family job mı?
aynen reisIrkçılık sizde family job mı?
Kudurdu bol terbiyeli ahlaklı edepli birey. Ne diyorduk he hatırladım 'BİLDİRİLDİN'. Senle kaybedecek vaktim yok kaybol..Ulan şunu yazarken, düşünürken bir gurunuz olsun. Bedevi mi? Lan lavuk senden aşağı bedevi mi var burada? Yazdığın ile kendini kanıtlıyorsun. Ben devlete terbiyesi görmüş birisiyim. Kimin hadsiz, kimin hadli olduğunu gayet iyi bilirim. Ve burada bunu ben belirlerim. Senin zoruna gittiğine göre, doğru tespit yapmışım. Soyadın turker diye kendini Türk zannetme.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Soyisimleri türk ile başlayanlar aslında türk değillerdir. Bakma ırkçılık tasladığına. Benim çeyreğim kadar türk çıkmaz genetik sorgulamasında.
aynen reis
Mesaj otomatik birleştirildi:
Kudurdu bol terbiyeli ahlaklı edepli birey. Ne diyorduk he hatırladım 'BİLDİRİLDİN'. Senle kaybedecek vaktim yok kaybol..
Tamam hocam deniycem teşekkürlerüyeliği iptal et . sonra dene tekrardan kodu
usta bu nasıl oluyor ya samsung telefonum yok şuandada geçerlimidir samsung hesabı açtım daha ilerisi yokSamsung members uygulamasına girip avantajlar sekmesine tıklayın 6 aylık amazon prime kodu veriyor. İnternet sitesindeki bütün kodlar tükendi ama burdan kod hâlâ veriyor bitmeden girip alın.. Kod alırken hata veriyor bazen , kodu alana kadar sürekli basın ''kod al'' a.
Kodlar 31 Aralık a kadar Kullanılıyor Acele etmeyin
kod kullanımı