- Reaksiyon skoru
- 7,911
Neden öyle dediniz ki hocam? 2 yıldır D16 kullanıyorum, tek sıkıntısı pili oldu. Şakasız ***** mısın diyebilirsiniz ama en az 5 6 defa düşürdüm şu an düşürmeden önce nasılsa aynı. Pili yine 5 6 saate kadar götürse daha uzun süre kullandırır ama 2 3 saate zor ulaşıyor. Benim hatam, oyun falan oynadım uzun süre ve çok ısındı. Genel olarak bunları neden anlattığıma bakarak toparlayacak olursam, eğer ihtiyaç web dolaşımı ve ofis uygulamaları ise efsanevi bir cihaz.Huawei matebook önermem. Geleceğe yönelik bir tasarımı olmayan iğrenç laptoplar. (4 yıl kullandım şükür kurtuldum.)
geleceğe yönelik tasarım ne oluyor hocamHuawei matebook önermem. Geleceğe yönelik bir tasarımı olmayan iğrenç laptoplar. (4 yıl kullandım şükür kurtuldum.)
geleceğe yönelik tasarım derken ? 2050'yı falan mı kast ediyorsunuz ?Huawei matebook önermem. Geleceğe yönelik bir tasarımı olmayan iğrenç laptoplar. (4 yıl kullandım şükür kurtuldum.)
geleceğe yönelik tasarım ne oluyor hocam
Tamiri kolay, ram ve ssd gibi upgrade seçenekleri fazla olan ve ısınma sorunu yaşamayacağınız laptoplar oluyor hocam.geleceğe yönelik tasarım ne oluyor hocam
kullanmadan bi şey diyemem tabii de ben de olsam bu bütçede macbook air m1 base model bakabilirdimTamiri kolay, ram ve ssd gibi upgrade seçenekleri fazla olan ve ısınma sorunu yaşamayacağınız laptoplar oluyor hocam.
Örnek: Thinkpad T480
rica ederim ekleyelim.hocam emegenize saglik, bayaga vakit ayitiyorsunuz bu ara.
basliga 2022 model eklersen benim gibi heyecan yasayan az olur. 2013 modellerden d14 ve d15 yakalamaya calisiyorum
Render dedigin anda harici ekran karti giriyor isin icine. Oraya odaklan kardesim.Arkadaşlar konuyla alakasız ama Adobe Programlarında akıcı bir şekild render ve çalışma yapmak için 35 bine kadar laptop arıyorum. Aklımda bu laptop var sizce üzer mi?