🔥İndirim 2022 Huawei MateBook D15 Laptop 18.999TL

GirayHan

Cezalı
80+ Platinum
Reaksiyon skoru
7,911
Huawei matebook önermem. Geleceğe yönelik bir tasarımı olmayan iğrenç laptoplar. (4 yıl kullandım şükür kurtuldum.)
Neden öyle dediniz ki hocam? 2 yıldır D16 kullanıyorum, tek sıkıntısı pili oldu. Şakasız ***** mısın diyebilirsiniz ama en az 5 6 defa düşürdüm şu an düşürmeden önce nasılsa aynı. Pili yine 5 6 saate kadar götürse daha uzun süre kullandırır ama 2 3 saate zor ulaşıyor. Benim hatam, oyun falan oynadım uzun süre ve çok ısındı. Genel olarak bunları neden anlattığıma bakarak toparlayacak olursam, eğer ihtiyaç web dolaşımı ve ofis uygulamaları ise efsanevi bir cihaz.

Huawei matebook önermem. Geleceğe yönelik bir tasarımı olmayan iğrenç laptoplar. (4 yıl kullandım şükür kurtuldum.)
geleceğe yönelik tasarım ne oluyor hocam

geleceğe yönelik tasarım derken ? 2050'yı falan mı kast ediyorsunuz ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

geleceğe yönelik tasarım ne oluyor hocam
246201-1682617389.jpg

dA forum saçmalayanlar serisine hoşgeldiniz. bir laptop arıyorsunuz ama geleceğe dönük tasarım aradığınız için geleceğe gitmeden bu tasarıma sahip olamıyorsunuz. Çünkü geleceğe gidemiyorsunuz geleceği göremiyorsunuz bu sebeble geleceğe dönük tasarıma sahip bir laptop alamıyorsunuz.

Güzel laptop tam ofis için teyzeme aldiydim bundan 2 ay önce,öğretmen olduğu için çok rahat her yere götürüp işimi yapıyorum diyordu.
Millet tasarım falan filan boş yapmis ne bekliyon Optimus prime mı olsun.
Oyun oynanmayacagi için tartisma bitmiştir

Tamiri kolay, ram ve ssd gibi upgrade seçenekleri fazla olan ve ısınma sorunu yaşamayacağınız laptoplar oluyor hocam.
Örnek: Thinkpad T480
kullanmadan bi şey diyemem tabii de ben de olsam bu bütçede macbook air m1 base model bakabilirdim

hocam emegenize saglik, bayaga vakit ayitiyorsunuz bu ara.

basliga 2022 model eklersen benim gibi heyecan yasayan az olur. 2013 modellerden d14 ve d15 yakalamaya calisiyorum
rica ederim ekleyelim.

Arkadaşlar konuyla alakasız ama Adobe Programlarında akıcı bir şekild render ve çalışma yapmak için 35 bine kadar laptop arıyorum. Aklımda bu laptop var sizce üzer mi?

Arkadaşlar konuyla alakasız ama Adobe Programlarında akıcı bir şekild render ve çalışma yapmak için 35 bine kadar laptop arıyorum. Aklımda bu laptop var sizce üzer mi?
Render dedigin anda harici ekran karti giriyor isin icine. Oraya odaklan kardesim.

Msi 16serisi cihazlar var. Amd 7.nesil islemci ve 4060 4070 kasalar bulabilirisn

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,169,650
Üyeler
185,782
Son üye
chipparacıabi
Geri