OMUZ DÜŞMESİ HAKKINDA

priwchu

80+ Silver
Reaksiyon skoru
789
Arkadaşlar selam.eskiden profosyonel anlamda vücut geliştirme ile uğraşıyordum.6 ay önce bıraktım ve 25 kg verdim.bu aralar yeniden başladım ancak şöyle bir durum var.bir tarafımı sıkarken bir tarafımı sıkamıyorum trapezde.ve kanat kaslarım yamuk gibi.anlayan birisi var mıdır?

Ekler

• IMG_1445.png
    IMG_1445.png
    797.3 KB · Hit: 123
  • IMG_1444.png
    IMG_1444.png
    2 MB · Hit: 122
Arkadaşlar selam.eskiden profosyonel anlamda vücut geliştirme ile uğraşıyordum.6 ay önce bıraktım ve 25 kg verdim.bu aralar yeniden başladım ancak şöyle bir durum var.bir tarafımı sıkarken bir tarafımı sıkamıyorum trapezde.ve kanat kaslarım yamuk gibi.anlayan birisi var mıdır?
2. fotoda omzunuz düşük duruyor aynada düz durduğunuz dada yine aynımı ?

Skolyoz gibi

2. fotoda omzunuz düşük duruyor aynada düz durduğunuz dada yine aynımı ?
Hocam zaten ikisindede olabildiğince dik duruyorum.hastaneye gittim ilgilenmediler bir türlü
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

anlıyorsanız özelden fotolar atabilirim

"Fiziksel Tıp ve Rehabilitasyon" polikliniğinden randevu alınız. İlgilenmeme gibi bir durumları olmaz. Sağ omuz düşük gibi duruyor.

İnanın ki yok o kadar canımı sıkan bir durum ki.25 kg verdikten sonra psikolojik çöküş üstüne birde bunlarla uğraşıyorum.

Vücudunuzu esnetiyor musunuz? İdmana gitmeden önce ısınma hareketleri yapıyor musunuz?

İstanbul efendim

İstanbulda elbet düzgün ilgilenen bir yer vardır. Bir an önce ilgili polikliniğe gitmenizi öneririm. Forumdan kimse çözüm sunamaz. Sağlık şakaya da gelmez. İlerleyen zamanlarda büyük sorunlar çıkabilir.

Geri