Çözüldü✓ 1 Saat Önce Böyle Deği̇ldi̇, Fakat Kapandi Açildi Böyle Oldu ??

bir problem olmaz değil mi
XMP aktif olmamış. Bu dediğimi bir deneyelim bakalım. Olmazsa bir tane daha CMOS sıfırlaması yapıp RAM'lerin yerlerini değiştirip tekrardan deneyeceğiz.

XMP aktif olmamış. Bu dediğimi bir deneyelim bakalım. Olmazsa bir tane daha CMOS sıfırlaması yapıp RAM'lerin yerlerini değiştirip tekrardan deneyeceğiz.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

doğru yerde miyim

Ekler

• WhatsApp Image 2023-12-08 at 00.25.37.jpeg
    WhatsApp Image 2023-12-08 at 00.25.37.jpeg
    165.4 KB · Hit: 57
Oldu hocam. Sorun kalmadı. Kullanılan yuvalar bile düzeldi :D.
dostum allah razı olsun çok çok teşekkür ederim, en iyi dediğim insannlardan tanıdıklarımdan bile daha yardımseversin, hiç kimse bu saatte oturup da yardım etmez inan, çok teşekkür ederim dostum.. iyi ki varsın :) :)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

dostum allah razı olsun çok çok teşekkür ederim, en iyi dediğim insannlardan tanıdıklarımdan bile daha yardımseversin, hiç kimse bu saatte oturup da yardım etmez inan, çok teşekkür ederim dostum.. iyi ki varsın :) :)
Allaha emanetsin hayırlı gecelerin olsun <3 <3 <3

Önemli değil hocam. Donanımsal bir şey görünmüyor. İki RAM'de sorunsuz çalıştı.

ramleri değiştireyim mi, aynı model ama mhzleri niye ayrı ayrı bilmiyorum
Yok hocam. RAM'ler aynı. Onlar XMP Profilleriydi. Ben öyle görünce direkt başta başka modeller zannettim. Bir sorun yok yani.

Yok hocam. RAM'ler aynı. Onlar XMP Profilleriydi. Ben öyle görünce direkt başta başka modeller zannettim. Bir sorun yok yani.
tamamdır hocam eline koluna sağlık tekrardan Allaha emanet ol hayırlı geceler tekrardan :) ha seni bulmuşken sorayım yaw bana ıps monitör lazım aşırı kararsızım bütçe maks 5k hp omen mi aoc mu alayım kafayı yemek üzereyim videocuyum ne alayım çok kararısızım

tamamdır hocam eline koluna sağlık tekrardan Allaha emanet ol hayırlı geceler tekrardan :) ha seni bulmuşken sorayım yaw bana ıps monitör lazım aşırı kararsızım bütçe maks 5k hp omen mi aoc mu alayım kafayı yemek üzereyim videocuyum ne alayım çok kararısızım
Onun için yeni konu açman daha iyi olur hocam. Panel farkları falan oluyor. Tam hakim değilim ben maalesef.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,289
Üyeler
190,722
Son üye
Mehmet yılmaz akçiçek
Geri