A101 Hadi 50₺ Yükle 25₺ Kazan

Hadi kadar nalet bir sistem görmedim , önceden nays gibi çalışırdı ve parayı geri çekebilirdik şimdi attığım para içerisinde kaldı ve kartıma iade etmiyor tutarı. THH ye başvurdum , kötü bir oluşum.
Bende de aynı sorun, 5TL ile denedim, geri vermiyor. A101'den çekmeyi denediniz mi? Yarına üşenmezsem çekmeyi denerim.

Bende de aynı sorun, 5TL ile denedim, geri vermiyor. A101'den çekmeyi denediniz mi? Yarına üşenmezsem çekmeyi denerim.
Ben direkt 50 TL yatırdım. Ardından para gönder kısmından kendi ibanima parayı geri yolladım ve bir sıkıntı yaşamadım. Sizde parayı göndermeye izin vermiyor mu?

Ben direkt 50 TL yatırdım. Ardından para gönder kısmından kendi ibanima parayı geri yolladım ve bir sıkıntı yaşamadım. Sizde parayı göndermeye izin vermiyor mu?
IBAN için hesap onaylamamı istiyor, onun için de +18 olmam ya da eve kart sipariş etmem gerekiyor.

daha Papara'nın AGT kargosu korkusundan black card sipariş etmeyen ben burdan kaçar :D

THH ye verdim , para önemli değil sadece yaptıkları saçmalık. Sonucu bekliyorum , alırsam yazarım buraya.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kredi kartıyla yapılan yüklemeler ne kredi kartına iade ediliyor ne de herhangi bir karta. Harcamalısınız diyor sevgili müşteri hizmetleri.

Ben 50tl yükledim para gelmeyince sildim uygulamayı uğraşmam

Hadi ne tam olarak ? Sanal kart mı yoksa A101 özel bir uygulama mı ? Yatırıp çekrbiliyoz mu

Hadi ne tam olarak ? Sanal kart mı yoksa A101 özel bir uygulama mı ? Yatırıp çekrbiliyoz mu
Hadi normal ön ödemeli kart, fiziksel hali var, sanalı var. A101'de Hadi ile işbirliği yapıyor, ona özel A101 kampanyaları var, kasada QR ile para yatırıp çekebilir, ya da harcayabiliyorsunuz. Ancak içine attığınız herhangi bir parayı başka bir karta geri alamıyorsunuz. Harcamanız için sonsuza kadar orada kalıyor 😡. Kasaya gidince de daha denemedim ama kesin hata falan verip de rezil ediyordur, hiç uğraşılmaz bir şey. Bir de gold üyelik varmış, %3'lük Cashback'dan yararlanmak için ve aylık para çekmesin diye 5TL aylık ödemeniz gerekiyor 🤣

Hadi normal ön ödemeli kart, fiziksel hali var, sanalı var. A101'de Hadi ile işbirliği yapıyor, ona özel A101 kampanyaları var, kasada QR ile para yatırıp çekebilir, ya da harcayabiliyorsunuz. Ancak içine attığınız herhangi bir parayı başka bir karta geri alamıyorsunuz. Harcamanız için sonsuza kadar orada kalıyor 😡. Kasaya gidince de daha denemedim ama kesin hata falan verip de rezil ediyordur, hiç uğraşılmaz bir şey. Bir de gold üyelik varmış, %3'lük Cashback'dan yararlanmak için ve aylık para çekmesin diye 5TL aylık ödemeniz gerekiyor 🤣
Parayı geri çekebiliyorsun, yanlış bilgi olmasın.

Bu kadar gereksiz kart görmedim. Olmasa daha iyi

IMG_2316.jpeg

Bugün itibariyle 50 gün önce açtığım davayı kazanmış bulunuyorum. 80 TL için mi açtın diyecekseniz evet 80 TL için açtım sene 2023 ve bu tefecilere değil 80 TL 1 kuruş bile vermem. Davayı kazansam bile bu paranın faizini alacağım , şimdi yırttık sanıyorlar fakat faiziyle geri ödemesini talep edeceğim. 50 gündür paramın üstüne çöktüler. Eğer paranızı kartınıza iade etmezlerse ben emsal kararı yollarım. Daha hakem heyeti cevabı yüklenmemiş ama paramı bugün iade etmişler. Zafer inananlarındır.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,289
Üyeler
190,722
Son üye
Mehmet yılmaz akçiçek
Geri