25₺ için kart almaya gerek varmı cidden"Hadi/A101" kartı alma zamanı gelmiş
Şaka bir yana böyle kampanyalar oluyor mu genelde?
Kart almak zorunlu değil. Verilen 25 TL geri çekilemiyor, yani Hadi kart ile harcamak gerekiyor. Ancak fiziksel kart olmasına gerek yok. Uygulama üzerinden sanal kart oluşturup kullanılabilir.25₺ için kart almaya gerek varmı cidden
Bu arada kampanyalar kısmında göremedim, katıl düğmesine basmak ya da bilmem ne numaraya katıl yazmak gibi gerekli şeyler varmı yoksa direkt yararlanabilir miyim? (Hesabı yeni açtım)Alıntıyı görüntüle(25 TL 15 aralıkta yatacakmış yükledim gelmedi demeyin)
Bilmiyorum ki Benim anasayfamda çıktı sizlerle paylaştım. Özel olarak katıl vs demedimBu arada kampanyalar kısmında göremedim, katıl düğmesine basmak ya da bilmem ne numaraya katıl yazmak gibi gerekli şeyler varmı yoksa direkt yararlanabilir miyim? (Hesabı yeni açtım)
Hadi kadar nalet bir sistem görmedim , önceden nays gibi çalışırdı ve parayı geri çekebilirdik şimdi attığım para içerisinde kaldı ve kartıma iade etmiyor tutarı. THH ye başvurdum , kötü bir oluşum.Kart almak zorunlu değil. Verilen 25 TL geri çekilemiyor, yani Hadi kart ile harcamak gerekiyor. Ancak fiziksel kart olmasına gerek yok. Uygulama üzerinden sanal kart oluşturup kullanılabilir.