Dostum öncelikle 3050 isterse 1000W olsun, 4050'yi yakalayamaz. İkincisi ben telefonda olduğum için anlık olarak bakamadığım için 27K olan acerı bulmanı istemiştim
Bu bilgisayarin ekran karti watt değeri 75 w.Ama 4050 6 gb diyor.Bu ekran kartiyla mi daha yüksek performans alirim yoksa 3050 ti 120 w gibi bir ekran kartiyla mi .Yani 75w yeter mi performansi ne kadar etkiler
forum.donanimarsivi.com
Dostum öncelikle 3050 isterse 1000W olsun, 4050'yi yakalayamaz. İkincisi ben telefonda olduğum için anlık olarak bakamadığım için 27K olan acerı bulmanı istemiştimBu acerların ekran kartı 45-75-90 değil 140W'tır. Çokça yanlış bilgi dolanıyor satıcı bile yanlış veriyor bazen. Watt ile ilgili istersen rehberime bakabilirsin. En ucuz 4050 olarak yine aşşağıya bıraktığım acera bak ama eğer bütçen artıyorsa 4060lı cihazlara zorlamanı şiddetle tavsiye ederim. Son olarak alıcaksan listemden alırsan mutlu olurum buradan paylaşmak yasak özelden yazabilirsin.
![]()
ACER Nitro5 Intel Core i5-12500H 16GB 512GB SSD 6GB RTX4050 DOS 15.6
ACER Nitro5 Intel Core i5-12500H 16GB 512GB SSD 6GB RTX4050 DOS 15.6www.trendyol.com
Rehber - RTX 4000 serisi Watt-Performans rehberi
Dostlar selam, forumda bu aralar oldukça konuşulan bir konu olduğu için minik bir rehber hazırlamak istedim. Soran arkadaşlara direkt bu konuyu atarak zaman kazanırız :D . Ekran görüntülerinin hepsi Jarrod'sTech'in videosundan alınmıştır. FPS değerleri 10 tane oyunun ortalama değeridir. RTX...forum.donanimarsivi.com
Victus önermiyorum.
Gönderdiğin acerin üstüne 1000 lira daha koymaya değer mi ? Sogutmasi ve işlemcisi daha iyi gibi duruyor.
Neden ki testlerde sıcaklık değerleri iyi gibi duruyor.Kronik bir problemi falan mi varVictus önermiyorum.
Siz bilirsiniz.Neden ki testlerde sıcaklık değerleri iyi gibi duruyor.Kronik bir problemi falan mi var
Hocam senin fikrini soruyorum son kararı vermedim zaten.Yani neden önermiyorsun ?Siz bilirsiniz.
Ben imzamdaki laptoptan önce victus almıştım, soğutması kötüydü. 3060 modeliydi ama 40** serisinde nasıldır bilmiyorum ama seriden şahsen çok soğudum. Arkadaşımada attığım acerı aldırdım fan sesi sonda yüksek ama soğutması iyiydi.Hocam senin fikrini soruyorum son kararı vermedim zaten.Yani neden önermiyorsun ?
Bilmediğim bir eksisi mi var