A101 e gelecek klavye alınır mı ?

Lorx61

80+ Silver
Reaksiyon skoru
993
Bütçe
300
Selam arkadaşlar A101 e klavye gelicek 14 aralıkta ve benimde klavye ihtiyacım vardı zaten almayı düşünüyorum bütçem max 300 TL zaten

Ekler

• F7A29C8F-9A9A-42F9-BE41-A4A83A3740D0.jpeg
    F7A29C8F-9A9A-42F9-BE41-A4A83A3740D0.jpeg
    488.5 KB · Hit: 438
Kesinlikle uzak durulması gereken bir klavye

Dostum gösterdiğin klavyelerin hepsi zaten aynı sadece marka baskı yapıyor bu kadar
klavyenin boyası elimde kalsın diyorsan al dostum :) 300 liraya ne gibi bir şey bekliyordun anlamadım.

Kesinlikle uzak durulması gereken bir klavye
Hocam öğrenciyim beni 2 yıl idare etse yeter ara sıra oyun oynuyorum birde YouTube takılıyorum ihtiyacımı karşılamaz mı çok iyi bakarım ben ekipmanlarıma
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

klavyenin boyası elimde kalsın diyorsan al dostum :)
Yani siliniyor bir yerden sonra yazılır dimi?

klavyenin boyası elimde kalsın diyorsan al dostum :) 300 liraya ne gibi bir şey bekliyordun anlamadım.
Peki gösterdiğin klavyeler öyle mi ?

Hocam öğrenciyim beni 2 yıl idare etse yeter ara sıra oyun oynuyorum birde YouTube takılıyorum ihtiyacımı karşılamaz mı çok iyi bakarım ben ekipmanlarıma

Numpadli modelinde tuşların boyası 1 yıl olmadan elimde kaldı. Arada temassızlık olsa da 5 yıl götürdü

Peki gösterdiğin klavyeler öyle mi ?
kullanmadığım için bilemem yorumlara bak. Ben piranha alacağıma trust , everest ve dark modellerinden birini alırdım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,161,200
Üyeler
184,410
Son üye
mannaz
Geri