Kırık kapı nasıl düzeltilir?

NightWish2434

80+ Gold
Reaksiyon skoru
2,297
Aga nasıl neden diye sormayın odaların kapısı varya tahta olan heh onda göçük oluştu düzeltebilir miyim bunu

Aga nasıl neden diye sormayın odaların kapısı varya tahta olan heh onda göçük oluştu düzeltebilir miyim bunu
OWIUESADOURESDOYUTGERYUFTGOIUWER Nasıl Olduğunu Sormayın Dediğin Kısımda Patladım Direk Bir Arkadaş Daha Vardı Ailesi Tatilde İken Lol Oynarken Sinirden Camı Kırmış Nasıl Yaparım Diye Soruyordu O Geldi Aklıma AOUERDFTGAWESOUFRGWESUOPFRGWEWESUFWE

OWIUESADOURESDOYUTGERYUFTGOIUWER Nasıl Olduğunu Sormayın Dediğin Kısımda Patladım Direk Bir Arkadaş Daha Vardı Ailesi Tatilde İken Lol Oynarken Sinirden Camı Kırmış Nasıl Yaparım Diye Soruyordu O Geldi Aklıma AOUERDFTGAWESOUFRGWESUOPFRGWEWESUFWE
Harbi ya o arladaş ne yaptı en son ben ona dm den tarif ediyordum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam resim at bi görüyim. Görmeden bişi diyemem

Harbi ya o arladaş ne yaptı en son ben ona dm den tarif ediyordum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam resim at bi görüyim. Görmeden bişi diyemem
Beler onu bunu bosverin çözüm yokmu kapıya futbol topuyla şut çekilmiş gibi göçük var kocaman nasıl duzelticem ben bunu

WDESTGOUWEROIFUTGWESU0OIROFUEGUO Hocam Kırık Camı Tamir Etmeyi Nasıl Tarif Ettiniz Çocuğa :D
Dedimki kanka git ölçülere göre bi cam bide silikon al dedim sonra kırılan camı koy silikonu kenarlara vas bide nutella parmaklar gibi parmakla olur

IMG_20231213_175349.jpg

Geri