God of war vs UNCHARTED

Heda1905

80+
Reaksiyon skoru
46
Arkadaşlar malum epic indirimleri her yer. Uncharted Hırsızlar mirası koleksiyonu mu yoksa gow mu? İkisi de fiyat olarak aynı oynayan arkadaşlar cevaplarsa sevinirim. Hırsızlar koleksiyonu, Kayıp Miras ve Bir hırsızın sonu olmak üzere 2 oyun içeriyor bu arada.

Arkadaşlar malum epic indirimleri her yer. Uncharted Hırsızlar mirası koleksiyonu mu yoksa gow mu? İkisi de fiyat olarak aynı oynayan arkadaşlar cevaplarsa sevinirim. Hırsızlar koleksiyonu, Kayıp Miras ve Bir hırsızın sonu olmak üzere 2 oyun içeriyor bu arada.
GOW tartışılmaz

İki oyunda çok iyi. Ama ben uncharted'ı daha çok beğendim hikayesi çok iyi keşke sony 5. oyunu yapsa 😥
Uncharted da türkçe seslendirmede var +++

çok zor bir soru evlat çok zor bir soru
ikiside efsane oyunlar ama iki oyunuda içerdiği için uncharted derim
türkçe seslendirmeside var unchartedın göz önünde bulundur

God of War ile ( RDR2 Hariç ) hiçbir kıyası kabul edilemez.

Uncharced efsane oyundur türkçe dublajı olsun oynanışı hikayesi olsun herşeyiyle komple bir oyundur.

AMA BİR GOW DEĞİLDİR.

Zaten bambaşka oyunlar.

hocam bence ne istediğine bağlı . Biraz daha gizlilik olsun ,bulmacalar biraz daha fazla olsun diyorsan uncharted ancak bence gow ben vurdu kırdı biraz daha çok seviyorum :)

İkisinide oynamak lazım

uncharted 95/100 ise gow 98/100 dür çok üst seviye ikiside senin zevkine kalmış ben gow dan cok zevk aldım

Uncharted film gibi oyun.GoW biraz benim için sıkıcıydı.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,304
Üyeler
184,139
Son üye
Şahin Demirel
Geri