Yardım RX 7700 XT mi RTX 4060 Ti mi?

4060ti 16gb bulabilirsen onu al. Ama 8gb ile kıyaslarsak VRAM'den dolayı 7700xt bence.
16 GB fiyatları 19-20 bin civarında oraya maalesef çıkamıyorum. 7700 xt'de driver sorunu vs yaşayan da duymadım sanırım onu alacağım. RTX 3060Ti de bir seçenek bu arada götürür mü 3-4 sene?

16 GB fiyatları 19-20 bin civarında oraya maalesef çıkamıyorum. 7700 xt'de driver sorunu vs yaşayan da duymadım sanırım onu alacağım. RTX 3060Ti de bir seçenek bu arada götürür mü 3-4 sene?
PC parçaları kaliteli ise AMD kartta sorun yaşaman düşük. Rtx 3060ti tercihine koyma bence çünkü bu kartlar daha iyi.

Her iki kartta 3-4 sene götürür

Ben RX 7700 XT kullanıyorum , şöyle düşün henüz 12gb vramin uzerinde kullanan oyun yok , olduğu zaman geldiğinde de 4060 ti zaten yüksek FPS vermeyecektir( gelecekte çıkacak oyunlar) , bugün için ideal f/p kart 7700xt dir 2k ultra 60 FPS altı hiç bi oyunda almıyorum , RDR 2 filan 100 FPS

RX 7700 XT al geç. FSR 3 yavaş yavaş yayılıyor zaten, Frame generation konusunda AMD geri kalamaz.

Ben RX 7700 XT kullanıyorum , şöyle düşün henüz 12gb vramin uzerinde kullanan oyun yok , olduğu zaman geldiğinde de 4060 ti zaten yüksek FPS vermeyecektir( gelecekte çıkacak oyunlar) , bugün için ideal f/p kart 7700xt dir 2k ultra 60 FPS altı hiç bi oyunda almıyorum , RDR 2 filan 100 FPS
i5 12400f ile darboğaz yaşar mıyım sence? İşlemcin nedir? 1080p kullanacağım.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

RX 7700 XT al geç. FSR 3 yavaş yavaş yayılıyor zaten, Frame generation konusunda AMD geri kalamaz.
Teşekkürler. 6 Taksit vadesiz varken değerlendireyim :)

12400F de bir sorun olcağını sanmıyorum.

psu ve ram ın ne radeon kartlar psu ve ram konusunda kaliteden yoksun olan parçalarla güzel çalışamayabiliyorlar

Thermaltake 650w ve ramler Gskill 8+8. İyi parcalar diye biliyorum ama öyle midir?
iyi iyi bazı arkadaşlar radeon kartları suçluyor genelde ama psu frisby/rampage/gamebooster olunca kart watman veriyor (yakın zamanda birisinin gamebooster psusu gümlemişti forumdan :ROFLMAO: )

iyi iyi bazı arkadaşlar radeon kartları suçluyor genelde ama psu frisby/rampage/gamebooster olunca kart watman veriyor (yakın zamanda birisinin gamebooster psusu gümlemişti forumdan :ROFLMAO: )
Şükür bari :D geçen sene Vatan bilgisayardan hazır sistem olarak aldım ekran kartını yükseltirim diye, ocakta zamlar gelmeden alayım dedim ben de

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,203,225
Üyeler
191,509
Son üye
suspeecctt
Geri