Yardım RX 7700 XT mi RTX 4060 Ti mi?

4060ti 16gb bulabilirsen onu al. Ama 8gb ile kıyaslarsak VRAM'den dolayı 7700xt bence.
16 GB fiyatları 19-20 bin civarında oraya maalesef çıkamıyorum. 7700 xt'de driver sorunu vs yaşayan da duymadım sanırım onu alacağım. RTX 3060Ti de bir seçenek bu arada götürür mü 3-4 sene?

16 GB fiyatları 19-20 bin civarında oraya maalesef çıkamıyorum. 7700 xt'de driver sorunu vs yaşayan da duymadım sanırım onu alacağım. RTX 3060Ti de bir seçenek bu arada götürür mü 3-4 sene?
PC parçaları kaliteli ise AMD kartta sorun yaşaman düşük. Rtx 3060ti tercihine koyma bence çünkü bu kartlar daha iyi.

Her iki kartta 3-4 sene götürür

Ben RX 7700 XT kullanıyorum , şöyle düşün henüz 12gb vramin uzerinde kullanan oyun yok , olduğu zaman geldiğinde de 4060 ti zaten yüksek FPS vermeyecektir( gelecekte çıkacak oyunlar) , bugün için ideal f/p kart 7700xt dir 2k ultra 60 FPS altı hiç bi oyunda almıyorum , RDR 2 filan 100 FPS

RX 7700 XT al geç. FSR 3 yavaş yavaş yayılıyor zaten, Frame generation konusunda AMD geri kalamaz.

Ben RX 7700 XT kullanıyorum , şöyle düşün henüz 12gb vramin uzerinde kullanan oyun yok , olduğu zaman geldiğinde de 4060 ti zaten yüksek FPS vermeyecektir( gelecekte çıkacak oyunlar) , bugün için ideal f/p kart 7700xt dir 2k ultra 60 FPS altı hiç bi oyunda almıyorum , RDR 2 filan 100 FPS
i5 12400f ile darboğaz yaşar mıyım sence? İşlemcin nedir? 1080p kullanacağım.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

RX 7700 XT al geç. FSR 3 yavaş yavaş yayılıyor zaten, Frame generation konusunda AMD geri kalamaz.
Teşekkürler. 6 Taksit vadesiz varken değerlendireyim :)

12400F de bir sorun olcağını sanmıyorum.

psu ve ram ın ne radeon kartlar psu ve ram konusunda kaliteden yoksun olan parçalarla güzel çalışamayabiliyorlar

Thermaltake 650w ve ramler Gskill 8+8. İyi parcalar diye biliyorum ama öyle midir?
iyi iyi bazı arkadaşlar radeon kartları suçluyor genelde ama psu frisby/rampage/gamebooster olunca kart watman veriyor (yakın zamanda birisinin gamebooster psusu gümlemişti forumdan :ROFLMAO: )

iyi iyi bazı arkadaşlar radeon kartları suçluyor genelde ama psu frisby/rampage/gamebooster olunca kart watman veriyor (yakın zamanda birisinin gamebooster psusu gümlemişti forumdan :ROFLMAO: )
Şükür bari :D geçen sene Vatan bilgisayardan hazır sistem olarak aldım ekran kartını yükseltirim diye, ocakta zamlar gelmeden alayım dedim ben de

Geri