RX 9070 XT mi RTX 5080 mi?

Evet hocam çok doğru büyük ihtimalle 9070 XT alacağım FP kralı olduğu için eğerki sorun yaşatırsa iade edip 5080 en yöneliyim en temiz yöntem bu şuanlık.

Sadece oyun oynanacaksa aradaki farka değmez .9070xt aorus elite,taichi,nitro+ alabilirsij

Sadece oyun oynanacaksa aradaki farka değmez .9070xt aorus elite,taichi,nitro+ alabilirsij
Evet hocam sadece oyun oynuyorum 4K da büyük ihtimalle 9070 XT alacağım FP kralı olduğu için eğerki sorun yaşatırsa iade edip 5080 e yöneliyim en temiz yöntem bu şuanlık.

Merhaba arkadaşlar, iki karttan birini alacağım. Eğer gerçekten gerek yok derseniz direkt RX 9070 XT'yi alacağım. Sizce RX 9070 XT mi RTX 5080 mi? Hangisi?

Ne yapmamı önerirsiniz dostlarım? Arada fiyat farkı devasa, üstüne 80 bin daha koymam gerekli yani.

şuanda anlık olarak 9070 xt oynuyorum 4kda oynayamadıgım oyun olmadı illaki vardır param bol ıkı katı fark vereyım dersem 5080 ama fp olsun işimi görsün dersen 9070xt drıver problemı falanda yaşamadım kurmadım bıle kendısınden gece indirimi oluyor vatanda 9070xt 35 k ya bulursun arada gırıyo ben 33 almıştım sapphire nıtro yu

şuanda anlık olarak 9070 xt oynuyorum 4kda oynayamadıgım oyun olmadı illaki vardır param bol ıkı katı fark vereyım dersem 5080 ama fp olsun işimi görsün dersen 9070xt drıver problemı falanda yaşamadım kurmadım bıle kendısınden gece indirimi oluyor vatanda 9070xt 35 k ya bulursun arada gırıyo ben 33 almıştım sapphire nıtro yu
İyiymiş hocam valla iyi fiyata almışsınız şuanda vatanda 48K

Geri