5070 mi 9070 xt mi almalıyım ?

Biosta PCI X16 GEN/PCI GENERATION ayarı AUTO veya GEN5 modunda kalıyorsa 5000 serisinde siyah ekran alabiliyorsun, ben de 5070ti ile 1 hafta uğraştım bu saçma durum yüzünden, sistem açılıyor, masaüstünde 1 dakika takılıyorum, masaüstü görüntü kesiyor, no signale düşüyordu, ez debug ledler kırmızıya düşüyordu, reddit üzerinde araştırınca dediğim ayarı GEN4 alıp çözenler var ki bende böyle çözdüm. 9070XT alarak tabi ki iyi yapmışsın. birbirleri ile denk kartlar değiller
Sen bitanesin

B650 tomahawk ve colorful b650a gha wifi modelinde bu sorunu yaşadım aslında sorun bile değil ama insanı uğraştırıyor, alın sadece biosta bir ayar değişiyorsunuz, bundan önce denemediğim şey kalmamıştı ama çözüm bu kadar basitmiş aslında, Nvidia 5070 blackscreen diye aratın redditte bu durumu yaşayan kullanıcılar var, bazıları 5060ti firmware atarak çözmüş, ki 5000 serisinde de sıkıntı yasatmıyor 5060ti firmware bende attım 5070ti'a dediğim gibi de çözebilirsin, çözülmeyecek problem bile sayılmayacak bir şey bence. Şimdiden hayırlı olsun
Eski sisteme rtx 5060ti alınca siyah ekran sıkıntısı ben de yaşamıştım çözemeyince ddr5 am5 sisteme geçtim ancak arada oyun donup kapanıyor bu sefer de. Dediğiniz durumla bağlantılı olabilir mi hocam? Kartı iki kez garantiye gönderdik, sıkıntısız diyip geri gönderiyorlar.

Eski sisteme rtx 5060ti alınca siyah ekran sıkıntısı ben de yaşamıştım çözemeyince ddr5 am5 sisteme geçtim ancak arada oyun donup kapanıyor bu sefer de. Dediğiniz durumla bağlantılı olabilir mi hocam? Kartı iki kez garantiye gönderdik, sıkıntısız diyip geri gönderiyorlar.
Olabilir hocam, dediğim gibi redditte Nvidia 5000 black screen - 5060ti - 5070 - 5070 ti blackscreen diye aratırsanız baya bir kişinin bu durumu yaşadığını ve bir den fazla çözüm yoluna başvurduklarını görebilirsiniz, en fazla denemiş olursunuz, ben de en son kartı iade edecektim, dile kolay 1 hafta, tüm sistemi sök, uzay montaja geç, her parçayı tek tek test et, en son iade edecektim, ta ki inadım yüzünden etmedim ve mutlu son.

Olabilir hocam, dediğim gibi redditte Nvidia 5000 black screen - 5060ti - 5070 - 5070 ti blackscreen diye aratırsanız baya bir kişinin bu durumu yaşadığını ve bir den fazla çözüm yoluna başvurduklarını görebilirsiniz, en fazla denemiş olursunuz, ben de en son kartı iade edecektim, dile kolay 1 hafta, tüm sistemi sök, uzay montaja geç, her parçayı tek tek test et, en son iade edecektim, ta ki inadım yüzünden etmedim ve mutlu son.
Aşırı can sıkıcı bir şey hocam vallahi iki defa sistem topladım bu saçmalık yüzünden. Gen değiştirme işi eski sistemde işe yaramamıştı ama dediğiniz gibi bir bakayım belki çözüm buluruz. Teşekkür ederim yardımınız için.

9070xt nitro satıyorum. ilanıma bakabilirsin kardeşim. yapay zeka için nvidia kart aldım bu boşa çıktı. satmamın tek sebebi bu. ürünüm sıfır gibi

Geri