Oyuncu KOLTUĞU Önerisi

EmrGN

80+
Reaksiyon skoru
37
4k bütçem var olabildiğince sağlam ve geriye doğru yatan modeller önceliğim. sandalyede oturmaktan her yerim ağrıdı artık gamepadimi alıp arkama yaslanıp uzanarak oyun oynamak istiyorum :(

4k bütçem var olabildiğince sağlam ve geriye doğru yatan modeller önceliğim. sandalyede oturmaktan her yerim ağrıdı artık gamepadimi alıp arkama yaslanıp uzanarak oyun oynamak istiyorum :(
https://ty.gl/kmatwrxpcd geçen hafta ben aldım bunu.
2 ay sonra öde seçeneği ve peşin fiyatina 3 taksit seçeneği var. Değerlendirebilirsin

4.5k ya hawk bakmanı öneririm

1 yıldır haw fab kullanıyorum memnunum hem kumaş hem rahat

hem geriye doğru tam yatıyor hem de yaslandığında beşik gibi geri yatma özelliği de var çok rahat fab v3 kullanıyorum

Xrancer önermiyorum. Her yeri kırıldı. Garanti de kırık mekanizma gönderdi şaka gibiler.
Hawk Fab V4 aldım 1 hafta falan oldu. Yüzeyi çok gergin ama kaliteli hissettiriyor şimdilik. Umarım uzun süre gider.

ya hawk ın peşin fiyatına taksit yaptığı kartların hiçbiri bende yok olsa düşünmeden alırdım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,180,347
Üyeler
187,324
Son üye
akbas
Geri